Nl100 squezze parti, backcaller ellen
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
OnGame
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG tipieh ($48.50)
CO bob1860 ($56.47)
BTN TinCan_x ($67.74)
SB _Zorg_ ($48.25)
BB Hero ($50)
Pre-Flop: ($0.75, 5 players) Hero is BB :as: :ks:
1 fold, bob1860 raises to $1.50, TinCan_x calls $1.50, 1 fold, Hero raises to $6.50, bob1860 folds, TinCan_x calls $5
Flop: :7s: :td: :qc: ($14.75, 2 players)
Hero bets $9, TinCan_x goes all-in $61.24, Hero
ellenfél regular, 24/20 ,btn 32/28 at játszik, 3 betre nem szeret dobni, 3 bet potban 13% ban raisel
Gondolkoztam,hogy kell ezt cbetelni, mivel kb az összes lap amit a kezébe adnék callol legalább egy utcát, ezért vagy c/f vagy turn push. Viszont ez a viszsaemelés mi a túró lehet?
Érdekes hand :)
Nézegettem stove-ban, és bár nehéz itt rangre tenni de próbálkoztam vele.
PL: AA,TT,KJs,QTs,98s,KJo
Ez ellen van 54%-unk. És sztem ez egy pesszimista range, inkább lesz nála huzó sztem.
Azt ne kérdezd h miért így játszana a fenti range kb felével :)
A lényeg h bőven adtam a kezébe jobb handeket és még így is megéri lecallozni.
kieg: ha még tovább durvulok és beleteszem a 77-et, és kiveszem a KJo-t, akkor is meg van az odds.
Én 77;TT játszanék így remélve hogy ower pocket KK AA valamint AQ lapok kifizetnek. Valamint BTN call rangeben benne lehet QT. QJ QK AQ elég mongol move lenne.
QQ+,TT,77,AQs,KJs+,QTs+,J9s,T9s,98s,AQo,KJo+,QTo+,T9o range ellen 39% esélyünk van. 42$ kell betenünk 114$ -ért. minimálisan +ev a call.
AA TT QQ? AQos? lol
QQ+,TT,77,AQs,KJs+,QTs+,J9s,T9s,98s,AQo,KJo+,QTo+,T9o range ellen 39% esélyünk van. 42$ kell betenünk 114$ -ért. minimálisan +ev a call.
Én nem tennék K,K-,7,7-t rangébe,mivel pre nem így játszana, és 10,10 t se tolná vissza szerintem floppon. Nem tom,hogy minek tolja itt vissza made handdel, szóval én is inkább drawra tettem. Itt a vége:
Flop: :7s: :td: :qc: ($14.75, 2 players)
Hero bets $9, TinCan_x goes all-in $61.24, Hero calls $34.50
Turn: :9d: ($119.49, 2 players, 1 all-in)
River: :4c: ($119.49, 2 players, 1 all-in)
Final Pot: $119.49
Hero shows
:as: :ks:
TinCan_x shows
:jc: :qs:
TinCan_x wins $117.99 (net +$50.25)
Hero lost $50
bob1860 lost $1.50
micsoda szar nobrainer push, semmi értelme. az összes blöffömet eldobom,a rangem meg tele van jobb lapokkal. A vicc,hogy megvolt az oddsom a callra. Sick.
szerintem bet/fold a flop
szélsőséges esetben c/c szerintem nem rossz spwey és/vagy blöffös arc ellen...
bár ez nemt udom mennyire jó... de én csináltam már ilyet és akkor konkrétan jól sűlt el... ugyan ez a szitu volt... 2 over + GS + backdoor flush
micsoda szar nobrainer push, semmi értelme. az összes blöffömet eldobom,a rangem meg tele van jobb lapokkal. A vicc,hogy megvolt az oddsom a callra.
Lol. Na ez azért ütött. Ilyen regek mellett nincs szükség fishekre.
Nyilván nem túl reális belerakni a rangbe a 77,TT stb lapokat, de a lényeg h még úgy is meg van az odds a callra ha belerakod. Bár az ilyen mutatások után, lehet h reális...