Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL100 telegyűrűn AA 50bb-s fiss ellen ip, flop donkbetpot

Zehy
Válasz Valetudox kommentjére
2010. aug. 14. 16:37

Köszi, igazatok van, a call lett volna a jó, hiába gondoltam a betpotból, h most erős, ráemeltem és foldolt. Ezért is gondolkodtatott el a hand, totál azt hittem, h most beteszi akár egoból is és "nem hagyja magát", de sajna nem így lett.

pindrokk
Válasz Zehy kommentjére
2010. aug. 14. 17:54

Köszi, igazatok van, a call lett volna a jó, hiába gondoltam a betpotból, h most erős, ráemeltem és foldolt. Ezért is gondolkodtatott el a hand, totál azt hittem, h most beteszi akár egoból is és "nem hagyja magát", de sajna nem így lett.

ha azt gondolod, hogy erős akkor ugyanúgy befogja rakni magától is turnon mint ha itt rézeled,a bluff eldobatásában meg nincs vmi sok $.
Ez nem egy JT9 monoton flop, hogy akármilyen turnon is parázni kelljen h callolod-e vagy nem.

Gabiru
Válasz pindrokk kommentjére
2010. aug. 14. 18:40

Érdekes a kérdés teszem hozzá még a szinttől messze vagyok, de tényleg ezen a szinten is képes valaki valami rabával vagy húzóval beledonkolni egy agresszor előtt?

És mi van akkor ha esetleg set-je lett mert mondjuk 6,4 vagy 2 párral tartotta a pre-flop raised?
Nem érdemes tisztázni hogy vajon mije is lehet egy visszaemeléssel?
Bár lehet hogy fölé párja van neki!

A flop texturáját elnézve flöshtől nem kell tartani és nagyon sortol sem ha mondjuk 5 pár van a kezében akkor mondjuk igen de akkor is csak 4 outja van neki a 3-as személyében!

Ilyen szempontból jogos a call vagyis a slow play az ászokkal, de szerintem a set veszély így is nagyon fent áll!

crazy3317
Válasz Gabiru kommentjére
2010. aug. 14. 19:44

Érdekes a kérdés teszem hozzá még a szinttől messze vagyok, de tényleg ezen a szinten is képes valaki valami rabával vagy húzóval beledonkolni egy agresszor előtt?

És mi van akkor ha esetleg set-je lett mert mondjuk 6,4 vagy 2 párral tartotta a pre-flop raised?

A flop texturáját elnézve flöshtől nem kell tartani és nagyon sortol sem ha mondjuk 5 pár van a kezében akkor mondjuk igen de akkor is csak 4 outja van neki a 3-as személyében!

Ilyen szempontból jogos a call vagyis a slow play az ászokkal, de szerintem a set veszély így is nagyon fent áll!

:)
___

Valetudox
2010. aug. 14. 22:51

Es azzal, hogy visszaemelsz es allitolag megtudjuk, hogy setje van miert leszunk elorebb? ebben az esetben eldobjuk a lapunkat?

Tosinnyo
Válasz Zehy kommentjére
2010. aug. 14. 23:51

Ez játszahódott le a fejében: "ez előbb a fél pot emelésemre ráemelt ez az aggro, most potot hívok! majd most dobni fog!"
:D:D

Totya
2010. aug. 15. 1:16

Szerencsére igen, különben éhenhalnánk. Persze magasabb szinten egyre kevesebb hibát vétenek, és egyre kevesebben, de szerencsére nem halt ki még ott sem ez az állatfaj.

Ha setje lett, az pech, de 80/0-nak kicsit szélesebb a range-e. Ilyen stackméreteknél pedig nem tudsz raise/foldolni.

Ha spec. 55 van a kezében, akkor 6 outra húz.

Élő ügyfélszolgálat