NL100: top 2 pár - nehéz helyzet riveren
Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek az alábbi leosztással kapcsolatban.
1. Turnön jó a call, vagy vissza kellene emelni?
2. Riveren mi a jó játék?
Full Tilt Poker No-Limit Hold'em, $1 BB (5 handed)
Hero ($100)
SB ($169.70) - 39/9 (66 hand)
BB ($136.30)
UTG ($98)
MP ($99.20)
Preflop: Hero is Button with :Ah: :Kd:
2 folds, Hero raises to $3.5, SB calls $3, BB calls $2.50.
Flop: ($10.50) :Kh: :9c: :2c: (3 players)
SB bets $10, BB folds, Hero raises to $30, SB calls $20.
Turn: ($70.50) :Ac: (2 players)
SB bets $15, Hero calls $15.
River: ($100.50) :Td: (2 players)
SB bets $52, Hero ???
Még annyi info van, hogy turnön és riveren is sokat gondolkodott az emelés előtt.
Nekem a turn bet nagyon gyanús. Már a flop donk betje is furcsa, ami ha színtiszta donk bet lett volna, nem adta volna meg az emelést. Amikor hasonló leosztásba és licitálási mintába botlok, nagyon gyakori, hogy turnre meglett az ellenfél színe, és várja az újabb emelésedet. Én el tudnám engedni az AK-t a river betre, nagyon value bet szaga van.
Turnon miért csak call?
Hát ez nehéz kérdés.... az eszem azt mondja, hogy ott a sor is, flush is, donkbetelt is (ugye köztudottan drawkal szokas, ami lejött). Turnön vajon arra várt, hogy ott is ráemelsz? Ezt lehet be kellene dobni, de én nem hinném, hogy tudnám....
vagy lehet a turnön ő is megijedt? s csak blöff? kíváncsi leszek rá....
Én be tudnám dobni ezt a riveren. Minden jel arra utal, hogy verve vagy, ahogyan azt az előttem lévők is írják. Márpedig a riveren kerül be 50BB stacked, ami nem kevés. Én dobnám, és színt sejtenék nála.
A turn lépés engem is érdekelne, annak ellenére, hogy nem tudom, ott mi az optimális stratégia.
Turnön azért nem emeltem, mert azzal már elkötelezem magam a pot mellett és fura volt 20 mp gondolkodás után ez a kis emelés. Mintha azt akarná, hogy újra emeljek rá vagy nem tudom. Másik, hogy nem nagyon van olyan lap, amivel megadná az emelést és verem. K9, K2, talán A9, vagy KQ-KJ, ahol az egyik lap treff. Viszont lever az összes szín (amiből nem kevés van, mert elég laza az ellenfél preflop) és szet. Igaz, hogy ezek ellen a lapok ellen meg vannak outjaim, szóval nem tudom. Lehet rá kellett volna emelni.
Köszi a válaszokat. Végül eldobtam.
Köszi a válaszokat. Végül eldobtam.