NL100 TP SD ??? turn pushra...
$0.50/$1 Ante $0.20 No Limit Holdem
PokerStars
3 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
BTN Player6 ($177.53)
SB erikkke ($156.31)
BB Player5 ($186.91)
Pre-Flop: ($2.10, 3 players) erikkke is SB Q:diamond: 10:club:
Player6 raises to $2.50, erikkke calls $2, Player5 calls $1.50
Flop: J:diamond: 9:club: Q:club: ($8.10, 3 players)
erikkke checks, Player5 checks, Player6 bets $5, erikkke raises to $15, Player5 folds, Player6 calls $10
Turn: 4:heart: ($38.10, 2 players)
erikkke bets $28, Player6 goes all-in $159.83, erikkke ???
enemy : 32/17/2,5/2,8
Én: 23/19/2,7/8,3
Nem tudom itt milyen statokat kellene néznem , kb kombó dróra rakom irok bármilyen statot csak nem tudom h mit?
Elöre is bocsi nem nagyon vágom még a HM et
dobnám
először is sztem rossz a call pre, vagy 3bet vagy fold dinamika függő bb-ről esetleg lehet call, flop meg nem értem miért duzzasztjuk fel a potot ilyen deep csomó ilyen szar szituba hozzuk saját magunkat sima check/call
így meg nyilván easy fold (combódrawkat nyugodtan kiveheted a rangeből mert vagy flopon beteszi vagy turnon is callol vele deep)
először is sztem rossz a call pre, vagy 3bet vagy fold dinamika függő bb-ről esetleg lehet call, flop meg nem értem miért duzzasztjuk fel a potot ilyen deep csomó ilyen szar szituba hozzuk saját magunkat sima check/call
így meg nyilván easy fold (combódrawkat nyugodtan kiveheted a rangeből mert vagy flopon beteszi vagy turnon is callol vele deep)
pre 3bet vagy fold, oop deepen meg nem értem miért akarunk marginális handdel nagy potot játszani mikor csomó outunk lehet nem is él,sőt biztos. Flop ch/r nonsense, turn meg fold. Nagyon nagy history kell h bármikor is +ev legyen a call.
am gorcsy+1 :)
Nem irtam h épp itt tiltelt a srác , és mindent végig lött ...jegyzetem meg volt róla h nem átlagosan játszik Drókkal . 3 Handed ebben a szituban ugy ha másik a mókus volt igy is fold a Q10?
ha valóban benne van itt a draw nála, akkor is az FD-vel 8 outja van ellened a J+ fd-vel még több a QJ meg a szettek ellen viszont neked van 8 outod, kész sor ellen meg iszonyú hátul vagy és azért a kész lapok lesznek valószínűbbek nála, a sor különösen. nagyon nem tetszene a call.
flop c/r-t viszont elmondhatod, hogy miért gondoltad jónak, különösen annak tudatában h az ellenfél mindent végig lőtt.
pre 3bet v fold. ahogy a többiek is mondták.flop c/c...ahogy a többiek is mondták, és nem értem a cr magyarázatát...amit te mondtál:) ha végig betel mindent akkor tuti nem cr-elem h elvegyem előle a lehetőséget.
flop c/r-t viszont elmondhatod, hogy miért gondoltad jónak, különösen annak tudatában h az ellenfél mindent végig lőtt.
hát ha allin akar kevedni vmi hasonlóval ... vagy ez esélytelen?
De szettel meg két párral soha nem caloz sztem ezzel az imigel .
Sora lehetett amivel még játszhat igy de én azt sem tartom vszinünek.