Zoli
Válasz lederman kommentjére
2008. júl. 8. 21:03

Az ellenfélről nem írtál statot, de a limp/call-t jó játékosok nem szoktak játszani. Innentől szerintem bármi lehet nála, 44-től A5-ig akármi, mint ahogy a parti végén J5-öt mutatott. A ch/r től annyira nem félnék, csak kevés fish csinálja. Így hogy preflop, és a flopon is gyengeséget mutatott jobb a flop bet.

Ha oop emeltél volna és pozícióból cold call-t játszik v.szeg akkor is belehívnék a flopon, mert nagyon nincs semmim.

Off: nem játszol véletlenül az FTP-n ugyanilyen nick name-el? Egy NL50 videón tűnt fel de csak néhány hand elejéig. A videót egy tannenj nevű 2+2 regulár készítette. Sajnos idegből letöröltem mert nem tetszett ahogy játszik.

Amúgy én is most szeretnék felmenni NL100-ra az FTP-n, de az első benyomásom az hogy erősebb a mezőny mint NL50-en. Neked hogy megy ezen a limiten?

geri
Válasz Zoli kommentjére
2008. júl. 8. 21:20

bet 3/4 pot

BaLa
2008. júl. 8. 23:02

szeretnék feljebb lépni, és úgy rézem, h itt egy gondolkodó regulár játszhat "ch/r-bet any river"-t (pl én már megjátszottam ezt FDval). tegyük fel, h nem limp/call, hanem cold call volt, és az ellenfél egy jó jatékos. ekkor is bet a turn? ha igen mi a terv a ch/r-re?

Én egy jó játékos ellen biztos nem tudnám ezt eldobni egy turn c/r-re. Én egyszerűen nem látom azt a lapot, amit egy jó player kétszer elcheckel és jobb nálunk. Esetleg szet? De szerintem azzal is belenyitna a turnön, nem? Riveren meg - magamat ismerve - valszeg nyomnék egy herocallt, ha nem jön le a szín vagy egy negyedik kapcsolódó lap.

lederman
Válasz BaLa kommentjére
2008. júl. 9. 2:44

Zoli:
Igen FTpn is ezzel a screenname-mel játszom. NL100 és NL50 között úgy érzem elég nagy a különbség, mintha lenne ott egy választóvonal. Nekem sokkal jobban fekszik az NL100as játék, sokkal többet dobnak az ellenfelek, ezért ez több helyet hagy a postflop-játéknak. Ennek ellenére nagyon nehezen veszem rá magam a 6max.-ra, inkább NL100HU-t játszom, ahol azért elég sok gyenge játékos megfordul, nem sokban különbözik az NL50HUtól.

BaLa:
Sztem kétpárral, settel, sorral bőven van fantázia a cr-ben, hisz itt is mindenki betet javasol a turnön, sztem, ha PFRnek akármilyen kis lapja (akárcsak egy FD) van akkor emelni fog a turnön, ezekből a jobbak még meg is adnak min 1x, ha szerencsém van 2x is; ha PFR mégis ch-el, akkor meg a bet turn, bet riverre úgyis dobna a riveren tehát nem vesztek sokat, ha csak a riveren fogok emelni.
Nekem a standard line-om a jó lapokkal is ch/r turn.

Szóval tényleg érdekelne, h bet turn után ki meddig menne el ch/r ellen. Amit látom a turn-betben konszenzus van.

Zoli
2008. júl. 9. 9:54

inkább NL100HU-t játszom

lol:)

lehet hogy az NL100-as pályafutásomhoz másik termet kell keresnem?

Szóval tényleg érdekelne, h bet turn után ki meddig menne el ch/r ellen. Amit látom a turn-betben konszenzus van.

Turn c/r-re simán dobnék.

Élő ügyfélszolgálat