lederman
2008. aug. 2. 13:59

Nl100: Tptk Oop

UTG+1 egy donk (J9 volt nála apartibna, ami példázza ezt), CO ismeretlen. MIt kell ilyenkor tenni a rriveren?

Full Tilt Poker, $0.50/$1 NL Hold'em Cash Game, 6 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter

CO: $100.50
BTN: $146.80
SB: $109.45
BB: $404.60
Hero (UTG): $135.95
MP: $38

Pre-Flop: AImage KImage dealt to Hero (UTG)
Hero raises to $3.50, MP calls $3.50, CO calls $3.50, 3 folds

Flop: ($12) JImage AImage 8Image (3 Players)
Hero bets $8.50, MP calls $8.50, CO calls $8.50

Turn: ($37.50) 4Image (3 Players)
Hero bets $22, MP raises to $26 and is All-In, CO calls $26, Hero calls $4

River: ($115.50) 4Image (3 Players - 1 is All-In)
Hero???

peterpanic
Válasz lederman kommentjére
2008. aug. 2. 15:29

egy védett potban alapvetően a straightforward játék a nyerő azthiszem.
a két szóbajöhető line: bet/fold, v. check/call.
mivel védett potra valszeg ő sem blöfföl rá busted draw-val, meg ilyenekkel, szerintem a bet/fold itt jobb játék, a pot végleges méretét pedig mi határozzuk meg, nyithatunk akár 5BB-t is, mert a bluffraise nagyon rossz játék lenne az ellen részéről.
v. check/fold? én azért nem adnám csak így fel.
én a blocking betet választanám, 1/3-1/2 pot, és reraisere gondolkodás nélkül dobnék.

az már más kérdés, hogy milyen ranget adnék egy ilyen végigcallolozós playának, AJ-vel már szerintem vissza kellett volna, hogy emeljen, nem standard az, hogy két utcán is slowplayel vele (bár nem egy drawheavy board, az biztos), suited connectorok kiesnek, pocketek is, hacsak nincs nála set.
az egyetlen húzólap a T9, de azt elvileg el kellene dobnia turnon, nem alapozhat túl nagy implied oddsra.
fogalmam sincs mi lehet nála, amit verünk, ugyhogy lehet hogy modosítok és inkább c/f?
oké, AQ-t verjük:)

BaLa
Válasz peterpanic kommentjére
2008. aug. 2. 16:00

Nehéz, mert már egy kis emelés is committed-dé tesz és eddig is nagy erőt mutattál...
Egy fish ellen pusholnám, mert valószínűleg megadja gyengébb top párral is, de így, hogy ismeretlen az ellenfél nem tudom...

lederman
Válasz BaLa kommentjére
2008. aug. 2. 17:22

peterpanic:
AJvel sztem a teljesen jo ez a jatek: a flopon a megadás sokkal jobb, mint a reraise, mert nem túl drawheavy az asztal, és a ha egy call után ráemel, akkor még a fish is bedobhatja a lapját, még ha 2utcán át tetetjük vele a pénzt, akkor jó eséllyel nem fogja, nekem a turn slowplay is tetszene AJvel, hisz ez az a line, amivel egy elég kemény döntés elé állít minket.

Más részről érdekes gondolat lehet az ellenfél részéről a river push, ha mi ch-elünk és nála AQ, AT van. A ch-ünk után nyilvánvaló, h nincs nálunk jobb lap AKnál, és még azzal is nagyon nehéz calloznunk, viszont jó eséllyel már az AT is veri a fisht...

A fish által nagyon nem vagyunk védve, mert, ha az ellenfélnél Ax van, akkor valszeg veri a halat, amit ő is tud.

Igazából ch/c, ch/f, all-in is felmerül nálam... (kisebbe emelés nek nem látom értelmét).

lederman
2008. aug. 3. 4:29

Erről még valaki? Én azóta is tépelődöm rajta.

Slash
2008. aug. 3. 4:32

Lehet hülyeség amit mondok, de szerintem nagy valószínűséggel set van nála.
Flopon csak megadott, szerintem settel ez egy ésszerű játék ezen a boardon, turnon szintén nem emelt vissza, nem jött ijesztő lap, szerintem riveren akart még pénzt kihúzni belőled.

sariboxer
2008. aug. 3. 12:46

Erről még valaki? Én azóta is tépelődöm rajta.

en peterpanic-kel ertek egyet majdnem teljesen, bar en azert gondolkodnek a river dobason, ha rank emel. azert eldobnam valoszinuleg...

want2push
Válasz sariboxer kommentjére
2008. aug. 3. 13:04

Hmm, sztem CO zónája Ax, két pár, set, sorhúzó. Utóbbival jó eséllyel nem fog blöffölni, mivel valóban "védett" pot van. Kérdés mit csinál az Ax típusú lapokkal? Rendes körülmények között azokkal se nagyon kellene vadulnia adott szituban. Én passzolnám a rivert, és remélném, hogy ő is ezt teszi. Value-t a hívásban nem nagyon látok. Ellenfél hívása esetén hajlok a dobásra.

Élő ügyfélszolgálat