NL100 TPTK reg raise cbet ellen
Ellenfelünk raise flop cbet IP százaléka: 13%
Én adataim:
Amit ezen a flopon bluffraisel azt szerintem folytatni fogja blank turnökön mindenképp, így megadnám. A, T és flush rivereken nem tudja már betenni blöffből szerintem, mivel a szemében erősíthette a rangedzsünket így ezeken dobnék és minden más riveren ch/callon lennék.
TT 3betel vajon itt bu? AAval lenne oka callolni pre? szal vakok milyenek?
Am turn call sztem mehet, river blank necces, mehet a call ha azt gondolod h végiglövi ellened, szín az szomorú, mert nálunk sztem nem lesz olyan sok fd itt, h ne tolhasson be mindent rajta, viszont az ő range-ében bőven ott lehet sok fd is és lehet sok más nem is.
HU-s nyilatkozik, én ezen turnon c-raise all-in megyek. Made handek közül csak A10 és 44 lehet nála, ritkán TT.
Ha callolsz akkor a húzóinak adsz egy ingyen rivert. Dinamika itt mindenképp fontos lenne, mert A magas flopon azért ritkábban raiselnek drawal cbetet HU potokban.
Callt azért tartom rossznak, mert blöfftől riveren már nem nyersz. A szemében világos a rangeünk egy esetleges turn call után, blank rivereken fel fogja adni.
Nekem a betsize is árulkodó. Ha made handem lenne én mindenképp nagyobbat betelnék egy ilyen turnon. Riverre potnyi pénze marad, itt inkább számíthat callra, mint riveren potbet all-in esetén.
nem hülyeség. értelmes playa itt blankon nem nagyon fog lőni, ellenben a veszélyes rivereken betelhet mindent, mi meg nézünk h akkor ez most éppen blöff, vagy odaért e. Kérdés h van e value a turn pushban, KQs, vagy vmi AQ, blöffbefordult Tx callozhat e olyan megfontolásból, h lfaszt sem reppelünk.
ha blöfföl flosson be vágja sztem mivel FD vel soha nem fogsz x calolni ....
river agg?
Lehet már a flop raise-re dobnék.
TT 3betel vajon itt bu? AAval lenne oka callolni pre? szal vakok milyenek?
river agg?