Zoli
Válasz sariboxer kommentjére
2008. júl. 9. 8:54

Ha belehívunk a flopon akkor tényleg vissza kell emeljen akár egy AQ-val is, és nem tudtunk meg semmit a lapjáról. A flop bet így olcsónak tűnik, de nincs semmi információ értéke. Szerintem a c/r sokkal jobb, nyerhetünk vele néhány extra tétet ha két magas van nála, és simán fold ha visszaemel.

Terrorka
Válasz Zoli kommentjére
2008. júl. 9. 9:22

c/r jo a flopon én is ugy jáccanám, viszont mivel adta van vmilye, én ilyenkor nem erölködök tovább c/f a turn nálam.

Littlemage
2008. júl. 9. 9:24

a ch/c flopon es turnon nagyon weak szerintem + igy minden eselyt megadunk neki, hogy tulhuzzon a ket overcardjaval ha az van nala + nem derul ki, hogy allunk.

geri: a sima betre ha raise erkezik, akkor mit lepsz?

hamar nem 3 bettel kezdtunk, akkor szerintem azert jo a ch/r, mert az eleg nagy erot mutat es ha arra mar a flopon rank emelnek (tehat: mi check, o bet, mi raise, o reraise), akkor azt a legnagyobb nyugalommal dobhatjuk mar a flopon.

ha viszont egybol bet es arra jon a raise, mert a donkbetet - ahogy azt valaki irta is - minden jobb jatekos egybol gyengesegnek veszi es kotelezoen rankemel, amire nekunk szerintem 3 betelnunk "kell" - mindez viszont joval dragabb mint egy sima ch/r.

remelem ertheto amit osszehordtam :)

w2p megmondhatnad a frankot :):)

én is kb. így látom. viszont még egy lehetőséget nem említettél, s erre is kíváncsi vagyok.
folpnál check/raise, amit ő csak megad. ezek után mi a lépés a turnön, ill. riveren?

sariboxer
Válasz Littlemage kommentjére
2008. júl. 9. 9:39

én is kb. így látom. viszont még egy lehetőséget nem említettél, s erre is kíváncsi vagyok.
folpnál check/raise, amit ő csak megad. ezek után mi a lépés a turnön, ill. riveren?

dehogynem volt szo errol, hiszen pontosan ez tortent a konkret handben

en erre az irtam, hogy turn: bet/fold

Littlemage
2008. júl. 9. 9:44

tényleg, az elején. bocsi ;)

BaLa
Válasz Littlemage kommentjére
2008. júl. 10. 2:38

Köszönöm a válaszokat.
Ahogy látom, szinte mindenki máshogy játszaná meg ezt a handet.:)
A turnön én belehívtam $32-t és eldobta.

Élő ügyfélszolgálat