NL100 TT - turn set vs fish CR allin
$0.50/$1 No Limit Holdem
HoldemManager
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG ($198)
UTG+1 ($38.17)
CO ($173)
Hero ($100)
SB ($40.88)
BB ($132)
Pre-Flop: ($1.50, 6 players) Hero is BTN :ts: :td:
UTG calls $1, UTG+1 calls $1, CO folds, Hero raises to $5, SB folds, BB folds, UTG calls $4, UTG+1 calls $4
Flop: :9d: :2h: :6h: ($16.50, 3 players)
UTG checks, UTG folds, Hero bets $10, UTG calls $10
Turn: :th: ($36.50, 2 players)
UTG checks, Hero bets $22, UTG raises to $80.50, Hero goes all-in $85, UTG calls $4.50
River: :jc: ($206.50, 2 players, 1 all-in)
UTG: 81/13 20 hands
Std. a turn bet/call vagy ti el tudnátok ezt engedni ekkora fish ellen?
nagyobbakat emelnék, már korábban is megfigyeltem hogy nem jók az emeés méreteid..
turnön szerintem az szól a dobás mellett hogy 3way volt a flopé és nagoybb az esélye az FDnek ha ott callolnak
nem hiszem hogy yolannal adna meg floppn MW amivel az a célja hogy turnön kiWPzzen
turön dobnám, emrt nagyon nincs meg az oddsod...
mondjuk read alapján callolható...
esetéleg láttuk már slowplyelni... akkor lehetne nála estleg kisebb set v JJ+
flopon tuti nagyobbat hívnék, nagyon sok draw van kinn. akár overbet is jó.
turnre ki is egészült, mind a sor mind a flush, itt inkább passzolnék, hátha ő is mögém passzol, és behúzom a fullom. de ha már így rámhívott, akkor dobnám.
turnon mögépasszolnék
plastik meglátása jó, én is utólag néztem a betsizingod.
Turnön el tudnám engedni, simán callolhatott fd-vel. Checkelni szerintem azért nem jó, mert ha még egy kör esik akkor tényleg fel kell adnod, ha eléd donkol riveren.
turn checkback, vagy nagyon elől vagyunk, vagy nagyon hátul, riveren még mehet a call, illetve raise ha jött a fullunk!
Ahogy a többiek is mondták:
flop kb 3/4 potbet, én hal ellen tolnám turnön tud ő még gyengébbel is callozni viszont haltól a c/c, c/r line sokszor lesz erős, ha nagyobbak a betek akkor már lehet meg is lenne az odds a callra, könnyen pakolhatja még be gyengébb lappal (99,22,66, 96, Ah9x stb) Meg ugye meg is jöneh az outunk :)
Való igaz, hogy eddig nem a legjobbak voltak a betméretek. Ez a hátránya a 6-9 asztalozásnak. Kezdem is leszoktatni magamat róla, és a betméretek is folyamatosan javulnak. :)
UTG-nél KQs flush volt.
Turnön a sor is kijöhetett neki, nem csak a szín. Logikusnak tűnik egy checkback.
Turnön a sor is kijöhetett neki, nem csak a szín. Logikusnak tűnik egy checkback.