nem kell csodalkozni am, h nincs sok ilyen videó, elég nagy szívesség egy nl100 felett nyerő pro-tól a gondolatai (és a nickje) megosztása, nyvan biztos pénz persze, de azért nem mindenki vállalja ezt, + nem kevés időt vesz el egy jó videó összehozása, amit jövedelmezőbben eltölthet, a videó készítés hátrányai nélkül.
sajnálattal néztem hogy 2010 óta nincs felrakva NL100-as oktatóvideó. légyszi valaki rakjon fel, kedves pro team tagok közül valaki! thanks! :)
nekem abból mi hasznom, hogy kiismerhetővé teszem a játékomat, cserébe meg kapok esetleg
NL100, vagy az alatti playerektől tanácsokat, akik nem is biztos (ki bizonyítja?) hogy regek? :) nekem ez nem +EV. akkor inkább befizetek dc-re :)
nekem abból mi hasznom, hogy kiismerhetővé teszem a játékomat, cserébe meg kapok esetleg
NL100, vagy az alatti playerektől tanácsokat, akik nem is biztos (ki bizonyítja?) hogy regek? :) nekem ez nem +EV. akkor inkább befizetek dc-re :)
én csinálnék szívesen de puszira nem fogok ... fizetne vajon ilyesmiért az akadémia?
Én adok 100-at ha live csinálod és nézhetem a lapjaid skypeon. :))
a kérdés már csak a mikor?:)