NL100FR 108s sb-ből
Seat 1: neomorf_ [ 10H,8H ] ($101 in chips)
Seat 2: Go.Go.Dancer ($75.45 in chips)
Seat 3: kulsatri2b ($110.35 in chips)
Seat 4: thepickle3 ($91 in chips)
Seat 5: -bighelmet- ($87.50 in chips)
Seat 6: HERZGEIER ($78.80 in chips)
Seat 7: capirossi x ($30.50 in chips)
Seat 8: el_donkey ($91 in chips)
Seat 9: dosbirds1 ($62 in chips)
ANTES/BLINDS
neomorf_ posts blind ($0.50), Go.Go.Dancer posts blind ($1).
PRE-FLOP
kulsatri2b folds, thepickle3 folds, -bighelmet- folds, HERZGEIER folds, capirossi x folds, el_donkey folds, dosbirds1 calls $1, neomorf_ bets $4.50, Go.Go.Dancer folds, dosbirds1 calls $4.
FLOP [board cards 10C,5C,JD ]
neomorf_ bets $7, dosbirds1 calls $7.
TURN [board cards 10C,5C,JD,10S ]
neomorf_ bets $14, dosbirds1 calls $14.
RIVER [board cards 10C,5C,JD,10S,JC ]
neomorf_ checks, dosbirds1 bets $36, and is all-in, neomorf_???
dosbirds: 17/9/2,4
Én riveren betoltam volna. Így elárultad hogy nincs nálad J, bármivel beleblöffölhet. Call. Ha J van nála akkor lemákolt, de ezt a 36-ot már be kell tenni.
Én riveren betoltam volna. Így elárultad hogy nincs nálad J, bármivel beleblöffölhet. Call. Ha J van nála akkor lemákolt, de ezt a 36-ot már be kell tenni.
Ott a pont igazad van, lehet jobb a check/call ebben az esetben.
Szerintem nem volt jó ötlet sb-ből emelni ezzel a lappal. Most éppen azért vagy gondban, mert oop játszol, ip már turn-ön bent lehetne minden pénz, így ez a kérdés nem merül fel. Így viszont már call, mert akár leeshetett a fd-ja is és nem hiszi nálad a J,10-et.
Szerintem nem volt jó ötlet sb-ből emelni ezzel a lappal. Most éppen azért vagy gondban, mert oop játszol, ip már turn-ön bent lehetne minden pénz, így ez a kérdés nem merül fel. Így viszont már call, mert akár leeshetett a fd-ja is és nem hiszi nálad a J,10-et.
azért emeltem, mert utálom ha vki annyira hülye, hogy openlimpel lp. na jó igazából ezeket nagy %-ban vinni szoktam pre, esetleg egy c-bettel. de tényleg nem értem hogyan lehet oplimpeni lp. kéész.
amúgy megadtam. 88-at mutatott :)
SB-ben ilyen helyzetben ilyen lapokkal jó az izolálás, nem értek egyet azokkal, akik szerint rossz.