Szerintem itt felesleges csak megadással trükközni, azzal ugyanúgy elárulod a lapodat, all in.
Mcgen már úgyis committed, hátha valamelyik másik ss is callozni fog.
J magas flusht nehezen tudok elképzelni bárkinél, így hogy nálad van a 9Tc, Q és K pedig a boardon.
Reálisan csak az A magas flush ver jelenleg, ahhoz meg megint nem tudok olyan lapot párosítani, amivel UTG+1-ből emelt volna, esetleg AJc. Persze lehet, hogy valamelyik másik játszott flopon c/r-re Axc-vel, de ezt meg bőven fel lehet vállalni.
hm lol azt hittem egyszínű volt a flop :D
tényleg használhatnál valami konvertert :D
Na és mit mutattak, miután - nagyon helyesen - rájuk toltad? Mi lett a végkifejlet?
mondjuk ez nálam flop raise, és akkor ott kibújik a szög a zsákból hogy kinek van várakozó keze és kinek 2pár vagy set
mondjuk ez nálam flop raise, és akkor ott kibújik a szög a zsákból hogy kinek van várakozó keze és kinek 2pár vagy set
multiway potba sosem szabad belenyitni flopon FD-vel. hátulról fosok az check-raisetől (esetleg egyből allin tesznek) előlről meg a visszaemeléstől.
itt szerintem turn allin a SS-ek miatt, ha nagyobb stackjük lenne, akkor raise.
próbáld ki egy párszor hogy beleemelsz a egy multiway potba fd-vel, megfogsz lepődni hányszor van körfold
ceewyl részéről pedig jogos amit ír (valamelyest egyetértek), de hogy kicsit magamnak ellentmondjak lehet csak megadja valaki settel vagy 2párral (hamár amúgy se emelt floppon), és lesz egy igen nagy pot amibe sokkal szívesebben beteszi majd a maradék pénzét, másfelől pedig amit először írtam hogy egy ilyen emelésre nagyon sokszor körfold a válasz
itt szerintem turn allin a SS-ek miatt, ha nagyobb stackjük lenne, akkor raise.
na szóval ez nálam is allin volt. a rr-elő mcgen1234-nél AK volt, a turn donkbetelőnél (WWWRounder) Axs, úgyhogy buktam persze. de akkor talán nem hibáztam nagyot. csak már semmiben sem vok biztos (qrva ongame!)
[x] shove nálam is