A floppon meggyőződésem szerint jobbak vagyunk, innentől kezdve a lapot nem tudnám dobni.
Persze tudni kell milyen játékos. Ami megverhet: 2 párt flop után csak callolni, fura lett volna a részéről, 4es, 10es szettet el tudnék képzelni (inkább 4es), akkor már csak 4 outtal tudjuk hozni a partit, AK sztem kizárva.
Én szettel általában visszahívnék egy keveset a helyében, hogy lássam draw-n van e, vagy ászt találhatott a másik (vagy bluff). De ismerve az ellenfeleket, van olyan aki ellen (flössnél erősebb lapokat szinte már fel sem tudott ismerni) játszottam már lassan szettet, alacsonyan tartva a potot, direct arra pályázva, hogy ő egy flössel majd kész lesz allinig menni, ha fullt csinálok robbantok, ha flöss de nem jön full sebaj, mivel alacsonyan tartottam a potot, illetve ha nem jön össze a flösse a blöffjére keményen emelhetek majd riveren, de ez nem a bevett játék, nagyjából ki kell ismerni hozzá az ellenfelet.
A lényeg: ebben az esetben gyengébb ászra tenném, egy A7, A8ra, de a turn hívása után csak megadnék, mert további visszaemelést nem szeretnék, hadd gondolja h flössre hajtok, ha jön a szín és ő mégis nagyot emel akkor dobok, fullra gyanakodva. Ha nem jön szín nem tudnám leszűrni, h fullja van e, továbbra is gyengébb ászra tenném és allint hívnék.
Még egy gondolat: 90 dollárral ült benn az ellenfél, NL100on, tehát ha vesztek kevesebb, mint egy beülőt vesztek adott szinten, más helyzet mintha NL100-on már 200 dollár körüli összeggel ülnénk mindketten.
Tehát turnön semmiképp sem dobnék, de allint sem hívnék vissza, ha job vagyok vszínüleg jobb maradok riveren is, ha ő erősebb ez riveren még kiderülhet.
Preflop-flop-turn jó döntést hoztál szerintem, betsizing is tetszik, amennyiben turnön indukálni szerettél volna főleg, de akkor nem kérdés a turn 3bet, ami lehet allin is.
AK-t kizárók táborát nem erősítem, én el tudom képzelni, hogy slowplay / full ring beidegződések miatt coldcallol vele valaki pozból, én is próbálgatnám néha szerintem, ilyen helyzetekben nagyon alkalmas a stackoffra, de azt be lehet sorolni cooler kategóriába, ezért az se baj, ha történetesen az van nála, még mindig van 6 out choppolni, 3 out túlhúzni. De többször lesznek neki ugyanilyen kilátásai.
simán lehet nála AK AT meg 44 is, meg egy halom másik lap amit viszont verünk, rátolnám :)