Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL100FR busted draw 3rdbarell?

Neomorf
2008. nov. 21. 2:09

NL100FR busted draw 3rdbarell?

Hand #1691011439000035: Chelsea 11439
Seat 1: juli*** (115,50 in chips)
Seat 3: JayH*** (92,65 in chips)
Seat 4: acu1*** (60,00 in chips)
Seat 6: skyb*** (18,50 in chips)
Seat 7: Gtl.*** (111,40 in chips)
Seat 8: bill*** (99,15 in chips)
Seat 9: pensacola (181,50 in chips)
Seat 10: Flyi*** (185,70 in chips)
JayH***: posts small blind $0,50
acu1***: posts big blind $1
Dealt to pensacola [ 9s 8s ]
skyb***: folds
Gtl.***: folds
bill***: folds
pensacola: raises to $3,50
Flyi***: folds
juli***: folds
JayH***: calls
acu1***: folds
@@@ F_L_O_P @@@ [ Kd Js 3s ]
JayH***: bets $5
pensacola: raises to $15
# # # TURN # # # [ 2c ]
JayH***: checks
pensacola: bets $24,10
&&& RIVER &&& [ 5h ]
JayH***: checks
pensacola: ???

érdemes itt rátolni egy ismeretlenre?

medgypeti
Válasz Neomorf kommentjére
2008. nov. 21. 3:27

érdemes itt rátolni egy ismeretlenre?

Huh szerintem már a turn bet is meredek.Nálam a turn check, flopon nem tudtál dobatni, szerintem kockázatos tovább aggrozni.

Argentína
Válasz medgypeti kommentjére
2008. nov. 21. 3:33

Ha már hivtál a turn-on, akkor szerintem rá kell tolni riveren, máshogy nem nyerhetunk!

eduard
Válasz Argentína kommentjére
2008. nov. 21. 3:44

Ha már hivtál a turn-on, akkor szerintem rá kell tolni riveren, máshogy nem nyerhetunk!

Egyetértek Argentínával, de a legfontosabb: Ha már hivtál a turn-on... azt lehet hogy nem kellett volna, de ha már igen akkor shove!

chbowl
Válasz eduard kommentjére
2008. nov. 21. 7:47

Nagyon gyanús, hogy király van nála, amit az eddigi igen komoly agressziódra nem dobott el. A riverrel sem sor-, sem színesély nem egészült ki, szerintem nehéz elképzelni, hogy dobatni tudnál, bár egy ismeretlen játékost nehéz kiszámítani.

A flush draw-t én néha úgy játszom meg pozícióból, hogy a floppot elcsekkelem, majd turnön bet/raise-t játszom. Ez a move sokszor olyan hatással van az ellenfelekre, hogy nem egyszer be is írták már a chatablakba, hogy "nice set", majd dobnak, mivel slowplayelt monszter szaga van a játéknak.

Persze, ha megadást kapok, ott már nyomulni kell tovább a riveren is, de azt még mindig olcsóbban teszem, mintha már a floppon elkezdeném az izmozást, és nem egész stacket teszek fel az esetleges busted draw-ra. Ha a riveren bebukik a blöfföm, az pedig kiváló reklámértékkel bír a továbbiakra nézve.

illese
Válasz chbowl kommentjére
2008. nov. 21. 9:20

Azt hiszem Argentína klasszikusa, hogy kár volt elkezdeni, de ha elkezdted fejezd be. Egyébként gyanús, hogy nem monster van nála, én nem tartanék elképzelhetetlennek egy gyengébb királyt, második párt, vagy szintén busted drawt, az utóbbit nyilván dobja, pedig valszeg verné a 8 magasod. Amekkora erőt eddig mutattál, az én kezemből simán kicsavarnál egy KsDs szerű lapot. Szerintem 50% esélyed van dobatni.

ivan41
Válasz illese kommentjére
2008. nov. 21. 9:41

Amennyiben király párja van, azt nehéz lesz dobatni. Viszont lehet nála sor vagy fluss húzó, amit dobni kell egy 1/2-2/3 potnyi emelésre. SD-vel nem lhet nyerni az biztos.

illese
Válasz ivan41 kommentjére
2008. nov. 21. 10:04

A fő bajom, hogy dunsztom nincs mivel játszhat így. OOP megadott egy kemény emelést, de nem emelt vissza. Milyen királya lehet? KQ? KJ? Én ezekkel sem nagyon adnám de ez alatt meg biztosan nem (33 illteve JJ akár lehet is). A donkbetje csak akkor értelmes, ha setet floppolt és csapdázik egy kicsit (gondolom NL100-on erre automatikus a visszaemelés) de akkor a turnön már csak bekattantaná a csapdát, és visszamelne. Ennyit monsterrel csak nem slowplay-ez. Szóval a tippem leginkább, hogy neki is egy busted drawja van.

Neomorf
2008. nov. 21. 15:46

result

no ezt sikerült jó xarul megjátszanom! visszanézve, nem kellett volna a turn bet, bár szerintem egy drawal adhatta volna flopon, és dobhatott volna turnön...
végül elcsekkeltem a rivert, mert olyan instacallokat nyomott, hogy úgy láttam egy sima K párt sem tudok kicsavarni a kezéből (vagy rosszabbat). végül JJ!!! volt nála.WP! okos játék volt. ehh

kanrich_
2008. nov. 21. 15:47

Én annyit fűznék hozzá, hogy amennyiben a floppon reraise-elsz, akkor szerintem ilyen handdel érdemes nagyobbat hívni, mondjuk $20-ig, mert úgy nagyobb lesz a FE.

Bizonytalan vagyok a turn bettel kapcsolatban, lehet itt jobb a free card.

Élő ügyfélszolgálat