Összefoglalom: Teljesen mindegy mi van nálunk, draw vagy kész lap (nem vagyunk hülyék ezt csak meg tudjuk ítélni) pozitív gondolkodással úgyis be tudjuk vonzani azt a lapot ami kell (ha kell egyáltalán), úgyhogy ne niteskedjünk amíg lehet outunk!
JA...és nem árt ha tudjuk mi van az ellenfélnél, nehogy véletlen blokkolja az outjainkat!
Sírok...(v2)
Összefoglalom: Teljesen mindegy mi van nálunk, draw vagy kész lap (nem vagyunk hülyék ezt csak meg tudjuk ítélni) pozitív gondolkodással úgyis be tudjuk vonzani azt a lapot ami kell (ha kell egyáltalán), úgyhogy ne niteskedjünk amíg lehet outunk!
nem baj "mester", fel a fejjel....matekolj csak, hogy a PS-nek mi éri meg jobban a rake-et tekintve, addig mi itt érvelünk is, és nem csak sírunk...:)
jah hogy te eddig érveltél? :D :D
Figyi! Legyél szíves és ne nézz ennyire hülyének!
Nem nézett hülyének, csak próbálta elmagyarázni, hogy miért tapogatózol a korom sötétben megint. Ne legyél már ilyen, én csodálom, hogy van még türelme hozzád... Becsüld meg szerintem.
( semmi személyeskedés, komolyan mondom, mert tudom milyen, mikor egykor aktív irkálóként egyszercsak már kedved sincs véleményt írni handekhez az ilyenek miatt :P )
Ne legyél már ilyen, én csodálom, hogy van még türelme hozzád
Örülnék neki ha mihamarabb lenne egy akadémiás találkozó, mert szivesen játszanék már veletek...
Örülnék neki ha mihamarabb lenne egy akadémiás találkozó, mert szivesen játszanék már veletek...