asdator
Válasz forexnub kommentjére
2013. aug. 17. 15:10

Összefoglalom: Teljesen mindegy mi van nálunk, draw vagy kész lap (nem vagyunk hülyék ezt csak meg tudjuk ítélni) pozitív gondolkodással úgyis be tudjuk vonzani azt a lapot ami kell (ha kell egyáltalán), úgyhogy ne niteskedjünk amíg lehet outunk!

JA...és nem árt ha tudjuk mi van az ellenfélnél, nehogy véletlen blokkolja az outjainkat!

Ice-pocó
Válasz bubucmester kommentjére
2013. aug. 17. 15:11

Sírok...(v2)

nem baj "mester", fel a fejjel....matekolj csak, hogy a PS-nek mi éri meg jobban a rake-et tekintve, addig mi itt érvelünk is, és nem csak sírunk...:)

Ice-pocó
Válasz asdator kommentjére
2013. aug. 17. 15:12

Összefoglalom: Teljesen mindegy mi van nálunk, draw vagy kész lap (nem vagyunk hülyék ezt csak meg tudjuk ítélni) pozitív gondolkodással úgyis be tudjuk vonzani azt a lapot ami kell (ha kell egyáltalán), úgyhogy ne niteskedjünk amíg lehet outunk!

Na végre!!!!:)

zvar19
Válasz Ice-pocó kommentjére
2013. aug. 18. 16:59

nem baj "mester", fel a fejjel....matekolj csak, hogy a PS-nek mi éri meg jobban a rake-et tekintve, addig mi itt érvelünk is, és nem csak sírunk...:)

jah hogy te eddig érveltél? :D :D

Ice-pocó
Válasz zvar19 kommentjére
2013. aug. 18. 17:22

jah hogy te eddig érveltél? :D :D

Napszúrást kaptál Horvátban, vagy mi a fene?

Tir-X
2013. aug. 18. 19:58

Figyi! Legyél szíves és ne nézz ennyire hülyének!

Nem nézett hülyének, csak próbálta elmagyarázni, hogy miért tapogatózol a korom sötétben megint. Ne legyél már ilyen, én csodálom, hogy van még türelme hozzád... Becsüld meg szerintem.

( semmi személyeskedés, komolyan mondom, mert tudom milyen, mikor egykor aktív irkálóként egyszercsak már kedved sincs véleményt írni handekhez az ilyenek miatt :P )

Ice-pocó
Válasz Tir-X kommentjére
2013. aug. 18. 20:54

Nem nézett hülyének, csak próbálta elmagyarázni, hogy miért tapogatózol a korom sötétben megint. Ne legyél már ilyen, én csodálom, hogy van még türelme hozzád... Becsüld meg szerintem.

( semmi személyeskedés, komolyan mondom, mert tudom milyen, mikor egykor aktív irkálóként egyszercsak már kedved sincs véleményt írni handekhez az ilyenek miatt :P )

Dehogy tapogatózom korom sötétben...Vannak helyzetek, amikor rosszul látok bizonyos dolgokat és azt el is ismerem, de ez pont nem olyan elhiheted. A másik topikban is, amit a balance-ról írtak, meg a hogy bb-n kis pp-t szinte mindig dobnak, hát azok is megérnek egy misét. De kitartó vagyok, és igyekszem nem sértő lenni

BelaKecske
Válasz Tir-X kommentjére
2013. aug. 18. 22:05

Ne legyél már ilyen, én csodálom, hogy van még türelme hozzád

na azt én is

Ice-pocó
Válasz forexnub kommentjére
2013. aug. 18. 22:38

Örülnék neki ha mihamarabb lenne egy akadémiás találkozó, mert szivesen játszanék már veletek...

svajcifiu
2013. aug. 18. 23:05

Örülnék neki ha mihamarabb lenne egy akadémiás találkozó, mert szivesen játszanék már veletek...

nyugi, a legtöbb fórumozó is várja már szerintem:))

Élő ügyfélszolgálat