medgypeti
2009. márc. 9. 3:14

NL100FR-Nut fd flopon

$100.00 No Limit Hold'em - 8 players - View hand 60885
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

BB: $75.70 41/21/3 raise cbet 50%, folyamatosan minraiselgetett(csak 65 hand)
UTG: $113.40
UTG+1: $37.05
MP1: $100.00
MP2: $97.50
CO: $123.70
BTN: $66.65
Hero (SB): $100.00

Pre Flop: ($1.50) Hero is SB with AImage 3Image
5 folds, BTN calls $1, Hero raises to $6, BB calls $5, 1 fold

Flop: ($13.00) JImage 8Image 7Image (2 players)
Hero bets $9.00, BB raises to $18, Hero ????

csel-s
Válasz medgypeti kommentjére
2009. márc. 9. 3:48

sztem ez egy sima pozícióból való nyomás gyakorlása..
ha lapja lenne akkor valsz az FD miatt nagyobbat emelne

mehet a reraise 51-55 innen dobni biztos nem fogod már az tuti de a FE -d elég jó lesz ..

oop végigcallozni egy FD-t egy ilyen villain ellen az suxx

(ha meg netán lapja van és nem emelsz vissza és jön a szín akkor meg könnyebben dob később.. és nem fizet ki)

egy ilyen maniac a bal oldaladon:S:S

sztem az egy fölélappal is lehet számolni amivel együtt 12 outod van
én ilyen JT 89 re tenném esetleg 79s

ezek ellen elég jó vagy és tuti , hogy dobnának a visszaemelésre , de ha nem , akkor is majdnem coinflip a helyzet

want2push
Válasz csel-s kommentjére
2009. márc. 9. 6:24

Egyetértek a csel-s által írtakkal. Emelj vissza egy nagyot! Van fold equity, és ha all in is jön, sokszor lesz 9+3 lapod lejavulni.

pilotkex
Válasz want2push kommentjére
2009. márc. 9. 8:38

Szintén reraise!
Ő nem mutatott sok erőt inkább csak tapogatózik..
Azt viszont nem értem, h A3mal mért jó pozin kívülről pre 6bb-t emelni. sztem azzal elárulod, h nem vagy nagy favorit, és csak vakot vinnél. Vagy pl KKval is addig emeled?

medgypeti
Válasz pilotkex kommentjére
2009. márc. 9. 11:32

Szintén reraise!
Ő nem mutatott sok erőt inkább csak tapogatózik..
Azt viszont nem értem, h A3mal mért jó pozin kívülről pre 6bb-t emelni. sztem azzal elárulod, h nem vagy nagy favorit, és csak vakot vinnél. Vagy pl KKval is addig emeled?

BTN limpelőkre elég lightosan rá szoktam emelgeti vakokról, mégis milyen lappal képes valaki limpelni BTN-ről?Mivel OOP leszek végig ezért szoktam nagyobbat emelni, hogy fizessen érte, ha pozicióban akar ellenem végigjönni.Amúgy mindennel így emelek KK-val is.

tdaniel84hun
Válasz medgypeti kommentjére
2009. márc. 10. 15:43

amit kizárnék: szett (88, JJ visszaemel preflop szvsz, 22 ha leszettesedik jobban védi magát a szín ellen, ráadásul az végképp nem életbiztosítás BB-n - majd főleg nem minizik...)

talán KJ, QJ szintén a te színedben esetleg offsuit

marad a közepes le nem szettesedett kategória (99-1010 ami nem feltétlenül visszahívó de mindenképp megadó preflop úgy hogy még a limpelő btn mögötted van) mindegyik ellen van overed plusz a flushdraw, ilyen readnél én megadnék és turnon ha ijesztő lap jön (Q, K, legjobb esetben az A-d) belenyitnék oop, de ha erre is visszahív fold.

ez a végkövetkeztetés :)

Élő ügyfélszolgálat