jóvan értem!!!
haggyátok már ezt a handet!!
rossz néznem :D
épp vhol a 10 és 12k-adik leosztásom között volt tegnap, utána le is feküdtem :)
Én egy ugyanilyen partyt húztam be Nl20-on,ugyancsak 4-es párral,hasonlo boardon.Ahogy lejött az ász egy elég agró ellenfél azonnal rámtolta fél stakjét,én vissza all-in.Meg is adta,A,J volt nála.Én nem voltam betojva,mondjuk jóval kisebb volt a tét :)
Nagyon helyénvaló betenni néha egy ilyen handet, mert nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy ilyen helyzetben muszály tolni neki amit szól!
Ez másoknak is jó emlékeztető lehet ;)
Én szorgalmasan tolom, és szorgalmasan vesztem az ilyen handeket.
Everest EPEC European final: CO raise, én D call 22 - flop 259, raise-raise-"jaj de jó elkapom az overpárodat" betolom, ő 99 vígan call (ezt talán dobni kellett volna?)
Múltkor Eurolynx magyar freerollon CO-ból én 99-el raise, többek között BB call, flop 59Q, BB azonnal all-in "csak nem hívsz all in nuts-al" call, mutat QQ.
Ettől függetlenül be fogom tolni mindig (na jó, nem sor- és színesélyes boardon). Hosszú távon biztosan sokkal többször nyer.
Turneyra különösen igaz, hogy setet nem dobunk. Harrington az első kötetben: "if you fall out of the tornament because of a bigger set, it was just not your tournament"
Majd legközelebb ezt mantrázom magamban utána :)