NL20 top2 veszélyes boardon.
Ellenfélről 100hand. 24/18 8as 3bet, 2.8 agrfaktor Az image-em agró.
Alapvetően a szituáció érdekelne. Soresély nagyon ott van, viszont nálunk meg a top2 és az se rossz zsuga. Érdekelne, hogy jó ellenfelek ellen tudunk e itt stackért játszani. Visszahívni nyilván tágabban fog itt, pár+huzó, gyengébb 2 pár is benne van simán. Tegyük tehát be?
Illetve az is érdekelne, hogy az ellenfél helyében itt mivel emelnétek vissza egy jó játékos ellen? QJvel igen? K10s-el?
$0.10/$0.20 No Limit Holdem
OnGame
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG 8Poseidon8 ($9.70)
UTG+1 BelaKecske ($26.07)
CO Franco_23 ($43.35)
BTN sebcestbien. ($33.36)
SB elefant10 ($22.66)
BB iReg_ ($20)
Pre-Flop: ($0.30, 6 players) BelaKecske is UTG+1 :Ks: :Qh:
1 fold, BelaKecske raises to $0.70, 3 folds, iReg_ calls $0.50
Flop: :Kh: :Jc: :Qs: ($1.50, 2 players)
iReg_ checks, BelaKecske bets $1.25, iReg_ raises to $4, BelaKecske ??
biztos, hogy nem tenném be, inkább a call jobban tetszik.
call után mi a terv blank turnon?
Normális játékosnak tűnik, tudnia kell hogy itt nem sok mindent reppel ezzel a raise-el. Set nem lehet nála esetleg JJ, amúgy meg sor ami ver minket. Neked viszont telibe verte az emelő ranged ez a flop. Szerintem ezen a boardon nagyon erős a line amit játszik. Call de ha turn is erősködik el tudnám engedni ha nem javulsz. Gyengébb 2 párral nincs értelme ennek a linenak és K10-el még úgy se.
Normális játékosnak tűnik, tudnia kell hogy itt nem sok mindent reppel ezzel a raise-el. Set nem lehet nála esetleg JJ, amúgy meg sor ami ver minket. Neked viszont telibe verte az emelő ranged ez a flop. Szerintem ezen a boardon nagyon erős a line amit játszik. Call de ha turn is erősködik el tudnám engedni ha nem javulsz. Gyengébb 2 párral nincs értelme ennek a linenak és K10-el még úgy se.
én is így gondolom, akkor mégse vagyok nitt. köszi:)
alapesetben nem jó stackért menni itt, az egészen biztos, viszont nagyon jó blöff board, pont emiatt. Egy-két utca megadást érhet.
Nálam call flop, call blank turn. Riveren már elengedném, és A,T,9 lapok után turnön is.