Nl30 AK
Ellen 28/17 regféleség 246 hand rcbet 33% (12hand), flopp,turn Af:36,48% wtsd:32
$0.15/$0.30 No Limit Holdem
888
4 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
CO Hero ($31.72) 106bb
BTN mmecho123 ($35.74) 119bb
SB topleybird ($30) 100bb
BB tapq_ ($37.64) 125bb
Pre-Flop: ($0.45, 4 players) Hero is CO :ah: :kc:
Hero raises to $0.78, mmecho123 calls $0.78, topleybird calls $0.63, 1 fold
Flop: :3s: :5c: :as: ($2.64, 3 players)
topleybird checks, Hero bets $2, mmecho123 raises to $4, topleybird folds, Hero calls $2
Turn: :kd: ($10.64, 2 players)
Hero checks, mmecho123 bets $5.32
Final Pot: $10.64
Flopp callt azért standardnek gondolom,hogyan tovább?
sztem call, KK meg AK fogod itt többnyire betolni, és nem KsQs vagy ilyesmi, mert nem Ax-et minraisel általában, nyilván elég fishynek tűnik szal tönkremehet itt A3al, de a callal meg tudsz any Ax-et reppelni vagy Kmagas fd-t és betolhatja riveren.
36 hand alapján ez nem sok infó, de turnön egy bet/fold jobban tetszene mint egy sima call mert rengeteg húzó van kint. final pot 10.64$? tehát dobtad. miért?
Ezen a turnon mindenképpen callolnék adott villain ellen, aztán riveren újraértékelném.
A turn nem sok mindent változtatott, ami eddig vertél azt továbbra is, amit nem, azt most sem, kivétel kóbor két párokat. Szerintem az a kérdés, hogy elhiszed neki a szettet vagy nem. Hiába magas rcbet, mégis csak úgy mini raiselt, hogy még van mögötte valaki, valamint turn fél pot bet is olyan szagú nekem, mintha véletlenül se akarna dobatni.
36 hand alapján ez nem sok infó, de turnön egy bet/fold jobban tetszene mint egy sima call mert rengeteg húzó van kint. final pot 10.64$? tehát dobtad. miért?
ja mert 100% cbettel számoltam, bocsi :D
Std a flop call, turnön is adnám. Ranget tekintve azért érdekes lehet itt egy adott pozis CC%, bár gondolom kevés lenne az adat, de több hand alapján ezt figyelném. Így VPIP-PFR különbségből azért feltételezem, hogy még A3, A5 is a pre calling range része lehet, bár csak suited, így nem sokat számít.
Annyi, hogy flushös riveren ha betolja, akkor dobnám, mert ugye kb. azt repelhetünk a szemében nagyrészt, FD-t, szóval ha azon betolja, sanszos, hogy FD-val semibluffölt sztem, mással feladják az ilyen rivert.
+1 érv a törn Call mellett, hogy szélesen tartod a range-d. Szerintem A3, A5 kétpárok simán benne vannak. AF törn = 48, és nagyobb, mint floppon, szóval akár még 2 barreles figurának is nézhetem. RCbet = 33% azért nem kicsi (bár a minta az), ezért úgy godnolom, nem csak set lesz az, amikor floppon minraise-t nyom.
Persze lehet, hogy csapdába sétálunk. Az biztos, hogy riveren nem lesz könnyű döntés, ha kivárunk és ő hív. Ennek ellenére törnön nem tudnám dobni.
(na lássuk a rivert...)
Nála van a 2 set, alacsony Axs-ek, ráadásul úgy clickelt rád, hogy 3-an vagytok, flopon dobnám. Így meg már turnt rivert calloznám.