NL50 2 pár fél stack ellen
Semmi readem nincs, nemrég ültem be az asztalhoz.
BossMedia Game #911306658: Table Table TH 985 - $0.25/$0.50 - No Limit Hold'em - 21:05:14 - 2008/01/15
Seat 1: natasjah ($49.75)
Seat 2: Rrrrraaaaa ($69.50)
Seat 3: nagyrapi1 ($58.10)
Seat 4: Metal_King ($45.96)
Seat 5: ltmason ($18.73)
nagyrapi1 posts the big blind of $0.50
Rrrrraaaaa posts the small blind of $0.25
natasjah is the button
*** HOLE CARDS ***
Dealt to nagyrapi1 [6c Kh]
Metal_King folds
ltmason calls $0.50
natasjah folds
Rrrrraaaaa folds
nagyrapi1 checks
*** FLOP *** [6h Ks 7h]
nagyrapi1 checks
ltmason checks
*** TURN *** [6h Ks 7h] [2d]
nagyrapi1 bets $1.00
ltmason raises $3.00
nagyrapi1 ???
Ráemelnék, szerintem jobb vagy tőle jelenleg. AK KQ-t tudok nála elképzelni, vagy flushdrawt
Flopon én emelnék, te miért nem, ch/r-re mentél? Szerintem emelni kell, eléggé sok a lehetséges draw.
Turn nálam call, szerintem elég sok lappal visszaemelhet itt, akár totál semmivel is.
reraise
de flopon is már lehet emelni, nem kell csekkelni - két párod van, told neki, majd reagál rá valamit
bár megértem a defenziv játékot is, végül is ismerkedsz az asztallal - akkor meg csak check/call
Ja most látom, hogy fél stack az ellenfél.
Nem tudom...egyre inkább a reraise mellett vagyok én is. Bár sztem nincs nála flushdraw, azzal sztem csak megadna...nem tudom, talán épp az van nála és azt hiszi, hogy el akarod lopni a potot, ezért visszaemel. De ezt totál semmivel is játszhatja. Mégis call és ch/call river? Elbizonytalanodtam.:) Ismeretlen ellen elég nehéz szitu ez nekem.
A flop betben viszont még mindig biztos vagyok.
Szerintem turn után call mindenképp, 2es nem igazán segíthetett neki (hacsak nem 2es párja volt), főleg ha flush drawra várt, de akkor szerintem késett a re-raisel, mehetett volna már flop után is. Egyébént egyetértek wilddrew véleményével, flop után emelni kellett volna, ez szinte biztos..az meg számomra érthetetlen, hogy ha turnön emeltél, akkor flopon miért nem??
All-in!
Amugy minek checkelgetsz a flopon?
Jó kérdés, c/r-t terveztem, floppon elég aggro volt a srác, belenyitott pár ilyen kis potba pozból.
Tehát akkor minden esetben jobb a bet a floppon mint a c/r?
Flop bet pot, c/r itt szerintem nem optimális. Nagy potot úgy tudsz nyerni, ha végig nyomatod be a pénzt. Nem hinném, hogy AK-ja van, sokkal valószínűbb QK, KJ, esetleg KT, vagy persze pár, amivel esetleg setet csinálhatot.
Ha check/raisre játszol, akkor minden olyan lapot eldobatsz, ami rosszabb Nálad. Folyamatos bet esetén viszont simán végigcallolhat.
A flop bet pot. Az ellen csak limpelt középről, majd a turnre felébredt és nyomott kisebb reraise-t. Szerintem K nem nagyon van nála, inkább 67 vagy szet. Én itt ismeretlen ellen itt berezelnék, nálam a turn call, a riveren check/call esetleg check/fold ha potot emel. Lehet hogy ez gyenge játék, de nem bírom ezeket a kis turn visszaemeléseket. Draw-al ritkán csinálják.