Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL50 2 par sc in flop action

silee21
Válasz Suncitizen kommentjére
2013. febr. 11. 11:59

preflop én is dobnám, de ezt már nem tudnám elengedni.

SötétEgér
2013. febr. 11. 12:00

call, pre meg nemtudom, legtöbb játékos ellen fold

-Chris-
2013. febr. 11. 15:49

így betolnám én is.. ha már ezzel a lappal megyünk és ezt flopoljuk, akkor már előre.. :)

rorooen
Válasz balu999 kommentjére
2013. febr. 12. 7:34

KQs, AJs+, 88+

es KQo.al csak limpelnel , vagy aj offal? nekem ez az izo range nemigazan tetszik..

Yomb1e
Válasz rorooen kommentjére
2013. febr. 12. 11:59

es KQo.al csak limpelnel , vagy aj offal? nekem ez az izo range nemigazan tetszik..

Gondolom dobná.
Nekem (21/18) 55+;AT+; KJs+ az izó rangem. Néha nem :D

BelaKecske
Válasz rorooen kommentjére
2013. febr. 12. 12:07

ezek jó izók oop is, mert jó tp-ket lehet floppolni velük. kisebb parokkal sometimes sc-kkkel limpelnek inkább, ha passzívabb a nagyvak.
izó range legtöbbször függ attól, hogy mennyit dob cbetre a limpelő, oop is lehet tágabb egyes helyzetekben, vki ellen meg pénzégetés 55el izolálni sbről

-Chris-
2013. febr. 12. 12:57

FD-vel is lehet, hogy ránktolja.. jó az ai..

Tieru
Válasz -Chris- kommentjére
2013. febr. 12. 13:03

Mivel ennyi draw van kint tegyük be. Szetekre van blokker, ha kk-ja van akkor az pech.

Romsy
2013. febr. 13. 12:13

fish button miatt (jöjjön az úr), meg amiért SB-nek elég kevés drawja lehet, pl 9T lehet nem izolál ekkorát pre, kevesebb a suited lap amivel fd-je lehetne - stb -, flopon csak adnám, esetleg az ellenfél 3barrelezheti is bluffből.

olyan ellen rézelném, aki észleli, hogy button miatt itt erős handdel flat a megfelelő játék, így 3bet blufföli a floppantyút.

want2push
Válasz Romsy kommentjére
2013. febr. 13. 12:30

fish button miatt (jöjjön az úr), meg amiért SB-nek elég kevés drawja lehet, pl 9T lehet nem izolál ekkorát pre, kevesebb a suited lap amivel fd-je lehetne - stb -, flopon csak adnám, esetleg az ellenfél 3barrelezheti is bluffből.

olyan ellen rézelném, aki észleli, hogy button miatt itt erős handdel flat a megfelelő játék, így 3bet blufföli a floppantyút.

Egyetértek az itt leírtakkal.

Ahogy ment már commitedek vagyunk.

Élő ügyfélszolgálat