nl50 3 handed - 6mrol - bu vs sb ai range
Hali!
ismertebb bwines grinder ellen, milyen rangel lehet itt +ev a 4bet majd call ai?
túzott nagy dinamika most sessionben nem feltétlen volt,
egy nagyobb potunk volt hand előtt 3-4 perce: weaktight | Hand
korábbi sesionokben 4bet foldoltam már többször ellene - 6max -
az asztal 6max, csak lefogyott.
bluff 4bet gondolom std Axs/Kys jellegű lapokkal okés.
main popup, és 3bet popup.
readek:
jelen handben éppen 99 volt nálam, amivel +evnek éreztem az aint.
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
3 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
JociBalboaa (BTN) ($49.75)
SB ($50.64)
BB ($61.82)
Pre-Flop: ($0.75, 3 players) JociBalboaa is BTN :9c: :9d:
JociBalboaa raises to $1.25, SB raises to $4.50, BB folds, JociBalboaa raises to $12, SB goes all-in $50.64, JociBalboaa calls $37.75
Flop: :4d: :ah: :2h: ($100, 2 players, 1 all-in)
Turn: :6c: ($100, 2 players, 1 all-in)
River: :js: ($100, 2 players, 1 all-in)
köszi.
u.i: próbáltam érthetően fogalmazni, remélem kivételesen sikerült :P:p
Azért az a 2.5%-os 4bet range nem sok jót sejtet.
3bet/callnak nem vagyok híve QQ meg AK alatt.
igen ez így vili :)
de 3 handed nem változtatod a ranged?
Az a baj, hogy nem tudni ő mennyit változtat 3handed.
Egyébként ha 3 handed vagytok, és a harmadik arc az fish(nyilván az, különben insta sitout:)), akkor nem nagyon húznám az időt a reg elleni partikkal. Pl itt ha lazának érzem a 3bet rangét, akkor pre push, aztán haladjunk, az még +EV, és ugye 99-cel nem szándékunk 5bet blöfföt indukálni.
az a baj, hogy hiába megy az adok kapok, itt nem fogja bepusholni egy A5s-el! szerintem az 5bet AI range még jelen esetben is TT+, AJs+ talán. nem hinném, hogy kóbor lapokkal blöff hadjáratba kezdenek, csak azért mert megy az adok kapok. 99-el pedig az a baj, hogy akár egy KJ ellen is csak flipet játszol.
én nem szoktam 3betet callolni 100bb-n ilyen lappal, de lehet most kivételt tettem volna.
az a baj, hogy hiába megy az adok kapok, itt nem fogja bepusholni egy A5s-el! szerintem az 5bet AI range még jelen esetben is TT+, AJs+ talán. nem hinném, hogy kóbor lapokkal blöff hadjáratba kezdenek, csak azért mert megy az adok kapok. 99-el pedig az a baj, hogy akár egy KJ ellen is csak flipet játszol.
én nem szoktam 3betet callolni 100bb-n ilyen lappal, de lehet most kivételt tettem volna.
komoly indok nélkül (pl láttam light 5bet pusholni, vagy 3betelni kis pp-vel, essetleg agró, sokat 4betelő arcnak gondol vagy az is vagyok :D ) nem 4bet/callolok 99-et, de még TT-t se nagyon. Nyílván 3 handed lehet, hogy +os lesz ez sok playa ellen, de a variancia biztosan nagy. Ha tudsz róla valamit, h mit csinál 3bet potokban, pozicióban simán callolhatod a 3betjét.
Köszönöm a segítséget!
gl!