NL50: 3bet 2dik par---call down
Na igen, ez azert kicsit eros call down. Ellenfél 37/25/5.75. Sztem inkább maniac hajlamu, mint eros jatekos.
Nagyon furcsa volt, h belem emelt, ha eros lapja van miert tenne ezt? Amellett siman el tudtam kepzelni, h total airrel játszik.
Szerintetek?
Full Tilt Poker, $0.25/$0.50 NL Hold'em Cash Game, 6 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter
MP: $80.55
CO: $106.05
Hero (BTN): $63.30
SB: $50.10
BB: $53.30
UTG: $50
Pre-Flop: Q Q dealt to Hero (BTN)
2 folds, CO raises to $1.75, Hero raises to $6, 2 folds, CO calls $4.25
Flop: ($12.75) 7 4 K (2 Players)
CO bets $12.75, Hero calls $12.75
Turn: ($38.25) 7 (2 Players)
CO bets $38.25, Hero raises to $44.55 and is All-In, CO calls $6.30
River: ($127.35) J (2 Players - 1 is All-In)
ha gyanus az emberke, akkor esetenkent lehet ilyet csinalni... bar neha a legelvetemultebb is megkapja a jo kartyakat, remelem itt most nem igy tortent... ;)
Te aztán nem viccelsz! :D
Van ráció abban, amit írsz. Furcsa és egyben gyanús az ellenfél játéka. A többség egy ilyen flopon király vagy jobb lappal a check/raise-t szokta választani. Habár az ellenfél számait látva (LAG), sztem kitelik tőle, hogy lappal is hívjon a flopon (na meg persze lap nélkül is). Csak nem jó volt a read és jött a river-re a 2 out-ja?
Nekem tetszik ez a megjátszás, bár egy gyenge királlyal is játszhat így. + Vannak olyan játékosok akik 3betelt kasszánál már bármilyen pp-vel végigmennek, képtelenek dobni. Ismeretlen ellen biztos nem játszanék így. Kíváncsi vagyok a végére.
Nem volt jó a readem, AK volt az ellenségnél.
Csak kíváncsi voltam, h hibásnak tartjátok-e a lejátszást. Én nem éreztem nagyon rossznak a parti után sem.
Úgy gondolom, h ebben a partiban nem jött be, de ennél a játékosnál, sztem nagy %-ban lehetett volna semmmi.