Nl50 4bet blöffölt party river kérdés
Ellen 18/13, Afq: 48, 3bet:9 (200 hand)
A 40es stealem miatt már 3betelt rám korábban, akkor dobtam, itt most a 4bet blöfföt választottam, hogy ne legyek dominálva.
PokerStars No-Limit Hold'em, $0.50 BB (9 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com
UTG+1 ($50.75)
MP1 ($20.60)
MP2 ($29.50)
Hero (MP3) ($82.50)
CO ($50)
Button ($73.75)
SB ($84.10)
BB ($53.70)
UTG ($58.10)
Preflop: Hero is MP3 with J, Q
4 folds, Hero bets $1.50, 2 folds, SB raises to $4.50, 1 fold, Hero raises to $11.50, SB calls $7
Flop: ($23.50) 5, 6, 4 (2 players)
SB checks, Hero checks
Turn: ($23.50) 3 (2 players)
SB checks, Hero checks
River: ($23.50) J (2 players)
SB bets $10, [color=#666666][i]Hero ?
A call után monsterre gyanakodtam és fel is adtam a partyt, erre két utcán át passzt kapok...
Kérdésem, h meg lehet ezt adni riveren? Ezekkel a statokkal nem hinném, h AK val nem tolná rám pre, TT alatti párral meg miért hívna bele?
Szóval kíváncsian várom a véleményeteket!
pre ip nem értem a 4 betet,az ő callját meg főleg nem. szvsz ez lehet fold is call is, túl sok mindent nem reppel azért azt valljuk be:) mondjuk ez a fél pot alatti bet inkább valuenak tűnik. úgyh fold szerintem
Azért fordítottam blöffbe a handet, mert féltem, h a 3betelő range nagy része dominálni fog és könnyen nehéz helyzetbe kerülhetek posztflop. Mondjuk egy száraz Q/J magason kapok egy 2nd barrelt. Floatolni sem igazán szeretek 3bet potban. De egyébként T9s től lefelé valszeg inkább hajlanék a callra.
Esetleg superslowplay AA-t? Sőt, akkor már inkább JJ. :)
egyetértek torival, eléggé elcseszett hand (mindkét fél részéről:D)
pre nem 4betelnék, inkább adnám a 3betet, főleg, mivel deepebbek is vagytok kicsit. (bár a fold sem megvetendő szerintem)
ezen a riveren, ilyen előjátékkal snapcalloznám és note, hogy ez wtf.
crazy + 1
call és noteolnám,h ilyet is tud. Ha nem is huzod be a handet de kapsz elég infot róla a további játékhoz.
Szerintem sima call pre. IP leszel és jó floppal stackért játszhatunk. 4bet blöffhöz túl jó lap ez.
Én riveren megadnám! és note!
Köszi a hsz-eket!
Úgy látom, mindenki a pre call és a többség a river call mellett van...
Végül eldobtam, úgyh sajna nem derül ki, AA vagy JJ volt-e nála. :)
Végül eldobtam, úgyh sajna nem derül ki, AA vagy JJ volt-e nála. :)
A posztflop játéka alapján lehetne AK, de nem hinném, h pre 4betet callolna vele oop, sztem simán rám tolná.
A posztflop játéka alapján lehetne AK, de nem hinném, h pre 4betet callolna vele oop, sztem simán rám tolná.