Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL50 5max - 2 pair & bad turn

Polacheck
2010. júl. 22. 19:07

NL50 5max - 2 pair & bad turn

Nem érzem magam komfortosan a lenti handben.

Pre nem raiseltem, mert kis barátunk elég passzív, keveset emelt eddig. Vártam a csodát ami a flopon meg is érkezett és a tervem ott félig sikerült is. Viszont a turn eléggé szétzilálta az elképzeléseimet.

Ha itt raiselek, akkor blöffbe fordítom a handemet, kb sosem fog rosszabbal callolni (na jó, néha igen, de az esély elhanyagolható).

Mi a rejtvény megoldása? c/c és ha river blank akkor c/c?

BTN: $50.00
SB: $25.98
Hero (BB): $103.75
UTG: $58.24 - Statok a csatolmányban
CO: $79.60

Pre Flop: ($0.75) Hero is BB with AImage QImage
UTG raises to $2, 3 folds, Hero calls $1.50

Flop: ($4.25) QImage 3Image AImage (2 players)
Hero checks, UTG bets $3.00, Hero raises to $9, UTG calls $6

Turn: ($22.25) 9Image (2 players)

mrj
Válasz Polacheck kommentjére
2010. júl. 22. 19:25

ilyen passziv ellen nem jó a ch/call. Nagyon boldogan fog mögéd csekkelni egy AK/AJ-t.

bet turn, blank riveren push.

Zehy
Válasz mrj kommentjére
2010. júl. 29. 9:18

Kicsit nagyobbat emelnék flopon, oop c/r nem ez a 3x-os a jó sztem, rengeteg Ax adja úgy is. Annyira nem ijednék meg, sima bet a turn, utg range-ébe nem sok suited lapot tennék.

Polacheck
Válasz Zehy kommentjére
2010. júl. 29. 9:24

Kicsit nagyobbat emelnék flopon, oop c/r nem ez a 3x-os a jó sztem, rengeteg Ax adja úgy is. Annyira nem ijednék meg, sima bet a turn, utg range-ébe nem sok suited lapot tennék.

Beteletem a turnt, dobott.

Egyébként visszanézve tényleg jó lehet itt egy nagyobb 11 körüli bet, mert nagyon sokszor callolni fog flopon Ax-el egy utcát.

Viszont ha turn betre pushol, akkor crying callolsz itt?

Zehy
Válasz Polacheck kommentjére
2010. júl. 29. 9:33

Viszont ha turn betre pushol, akkor crying callolsz itt?

Nem számolok, de odds miatt gondolom kell, főleg ha ilyen AxKs lapokat beleteszel, azzal még beütheti a fejét egy passive is néha.

Ja a másik, hogy ez a feljött s igazából neked azért rossz, mert ő már nem fog továbbmenni kb semmivel, azért is jó a nagyobb c/r flopon, mert jöhet egy ilyen turn amitől megijed.

Élő ügyfélszolgálat