a3 és a 3as treff a legvaloszinübb szerintem én kiváncsi természet vagyok föleg fishek ellen, callolnám :P
de amugy ha annyira fish a rangebe van a 33 is és bejött a set riverbe v nem?:D
Nehéz döntés, de én callolnám. Ha nagyon aggro megcsinálhatja busted flushel.
Nálam flopolt flusht szoktak így játszani, de mivel ez bwin és rohadtul el szoktak tévedni, lehet, h jó a call. Amúgy pont ezért a turnt csak callolom sokszor, riveren pedig megadok vagy néha minréz/foldolok valueból (flush rádtolja, de rengeteg pár és rosszabb két pár callol)
nálam turn push oszt cső cső :D
99% hogy turn a fantasztikus donk/call játékon van
inkább rátolom, úgyis megadja valamivel
ha meg nem tolom rá akkor meg egy csomó rossz lap lehet a riveren, amire már nem tudok akciózni az 1000dik pár + 1000dik FD ellen
riveren nem dobnék...
ui: a trükkös b***kat érdemes overbetelgetni ha flop/turn donk/call a std. játékuk... nekem adtak már meg nem kicsi overbet AI-t Q magas + lyuksorral turnön
szerintem már a floppon belebombázok egy komoylat :D
Ha ekkora hal, akkor ugye nem csak ez a lap lehet nála. Mi a range amivel szerinted pusholhat itt?
Hogy tudod 52s-re tenni? Ugyan már :D 52 flush nélkül soha nem lesz itt nála. Ha véletlen lesz is, ez a legirreálisabb lap. Sokkal valószínűbb két pár/set/flush.
3 set esetleg! Valaki képes végigjönni egy olyan boardon alcsony párral annak ellenére hogy fölé lapok vannak kint a set reményében!
Igazából a donk és fish emberek csak a asaját lapjaikra figyelnek arra nem igazán hogy milyen veszélyeket rejt a flop a turn vagy a river!
Amugy bármilyen set-et el tudok képzelni ami a flopra leterül lapokkal alakulhatott még ki de én akkor is azt mondom hogy 52s lapokkal jött végig!
Te milyen limiten játszol?
NL2 NL5
Szerintem el kell dobni, nagy valószínűséggel ver. Azaz Zehy +1 :)
Véleményem szerint a Hero itt egy elég erős kezet reppel, ha turn call lenne az indukálhatna egy blöfföt (Kcx meg ilyen lapoknál). Tehát egy fish nem kombinál túl, azaz a jó kéz ellen csak jobbal megy. Ha az agro faktor sem különösen magas riveren, akkor fold. Véleményem szerint.