Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL50 5max - 2pár river push ellen scarry boardon

cspoker
Válasz HEX77 kommentjére
2010. aug. 11. 10:51

a3 és a 3as treff a legvaloszinübb szerintem én kiváncsi természet vagyok föleg fishek ellen, callolnám :P
de amugy ha annyira fish a rangebe van a 33 is és bejött a set riverbe v nem?:D

csicsi
Válasz HEX77 kommentjére
2010. aug. 11. 11:12

Nehéz döntés, de én callolnám. Ha nagyon aggro megcsinálhatja busted flushel.

Zehy
Válasz HEX77 kommentjére
2010. aug. 11. 11:23

Nálam flopolt flusht szoktak így játszani, de mivel ez bwin és rohadtul el szoktak tévedni, lehet, h jó a call. Amúgy pont ezért a turnt csak callolom sokszor, riveren pedig megadok vagy néha minréz/foldolok valueból (flush rádtolja, de rengeteg pár és rosszabb két pár callol)

plastikman0
Válasz Zehy kommentjére
2010. aug. 11. 12:17

nálam turn push oszt cső cső :D

99% hogy turn a fantasztikus donk/call játékon van

inkább rátolom, úgyis megadja valamivel

ha meg nem tolom rá akkor meg egy csomó rossz lap lehet a riveren, amire már nem tudok akciózni az 1000dik pár + 1000dik FD ellen

riveren nem dobnék...

ui: a trükkös b***kat érdemes overbetelgetni ha flop/turn donk/call a std. játékuk... nekem adtak már meg nem kicsi overbet AI-t Q magas + lyuksorral turnön

szerintem már a floppon belebombázok egy komoylat :D

Gabiru
Válasz Polacheck kommentjére
2010. aug. 11. 12:21

Ha ekkora hal, akkor ugye nem csak ez a lap lehet nála. Mi a range amivel szerinted pusholhat itt?

3 set esetleg! Valaki képes végigjönni egy olyan boardon alcsony párral annak ellenére hogy fölé lapok vannak kint a set reményében!
Igazából a donk és fish emberek csak a asaját lapjaikra figyelnek arra nem igazán hogy milyen veszélyeket rejt a flop a turn vagy a river!

Amugy bármilyen set-et el tudok képzelni ami a flopra leterül lapokkal alakulhatott még ki de én akkor is azt mondom hogy 52s lapokkal jött végig!

paulbig
Válasz Gabiru kommentjére
2010. aug. 11. 12:25

Hogy tudod 52s-re tenni? Ugyan már :D 52 flush nélkül soha nem lesz itt nála. Ha véletlen lesz is, ez a legirreálisabb lap. Sokkal valószínűbb két pár/set/flush.

Polacheck
2010. aug. 11. 12:28

3 set esetleg! Valaki képes végigjönni egy olyan boardon alcsony párral annak ellenére hogy fölé lapok vannak kint a set reményében!
Igazából a donk és fish emberek csak a asaját lapjaikra figyelnek arra nem igazán hogy milyen veszélyeket rejt a flop a turn vagy a river!

Amugy bármilyen set-et el tudok képzelni ami a flopra leterül lapokkal alakulhatott még ki de én akkor is azt mondom hogy 52s lapokkal jött végig!

Te milyen limiten játszol?

Gabiru
2010. aug. 11. 12:46

Te milyen limiten játszol?

NL2 NL5 és beszoktam szállni a haveromhoz teamviewban nl50-re és nagyon sok érdekes dolgot láttam már azért irtam ezeket a dolgokat! Nl50-ig bezárólag nagyon sok idióta van akik bármivel képesek jönni!

Polacheck
2010. aug. 11. 13:00

NL2 NL5

Akkor ha nem haragszol ennek megfelelően kezelem a hsz-eidet. Én is szoktam nézni 400-600 handeket, de nem vonok le belőle messzemenő következetéseket.

chubbyhun
2010. aug. 11. 13:41

Szerintem el kell dobni, nagy valószínűséggel ver. Azaz Zehy +1 :)

Véleményem szerint a Hero itt egy elég erős kezet reppel, ha turn call lenne az indukálhatna egy blöfföt (Kcx meg ilyen lapoknál). Tehát egy fish nem kombinál túl, azaz a jó kéz ellen csak jobbal megy. Ha az agro faktor sem különösen magas riveren, akkor fold. Véleményem szerint.

Élő ügyfélszolgálat