NL50 5max: ATo, TP, riverre T high flush
UTG ($43.90) -->39/19, fcb: 69, tcb: 41, rcb: 62, r AF: 2,1, river AFq: 51
CO ($53.18)
Hero (BTN) ($56.89)
SB ($97.95)
BB ($50)
Pre-Flop: ($0.75, 5 players) Hero is BTN :as: :th:
UTG raises to $2, 1 fold, Hero calls $2, 2 folds
Flop: :2c: :ah: :9h: ($4.75, 2 players)
UTG bets $3.50, Hero calls $3.50
Turn: :5h: ($11.75, 2 players)
UTG bets $6, Hero calls $6
River: :2h: ($23.75, 2 players)
UTG bets $17.75, Hero???
A river move az igazan kerdeses szamomra, de mas utcakkal kapcsolatban is szivesen veszek eszreveteleket.
pre fold? ha 19% a pfr, az utg-ből valszeg még kevesebb, szerintem a legrosszabb Ax nála amivel emel az AT+. az ellen nem vagyunk jók, úgyhogy én pre dobnám. ha már megadtam, akkor pedig turnon dobnám, riveren gyanús, hogy magasabb szín van nála, ennyiért nem callolnám, persze lehet, hogy én weak vagyok!
én is dobnám, ez nem lesz elégszer blöff. Nálam pre inkább 3bet ilyen lappal ha 5max, vagy fold, ellenfélfüggő.
Pre fold, river fold. A pre 3bet meg szörnyű lenne, egy feszesen emelő UTG ellen kb. a legrosszabb lap a 3bet-re egy ATo.
Pre fold, river fold. A pre 3bet meg szörnyű lenne, egy feszesen emelő UTG ellen kb. a legrosszabb lap a 3bet-re egy ATo.
Honnan veszitek, hogy enemy UTG-ből feszes? Én csak azt látom, hogy ~40/20-as. 5maxon simán lehet A2s+, ha "olyan" az asztal Ax+, illetve az összes pp, sc-k jó része, magasabb gaperek, facecardok. Ezek ellen elég gáz eldobni pozícióból az AT-t preflop.
Honnan veszitek, hogy enemy UTG-ből feszes? Én csak azt látom, hogy ~40/20-as. 5maxon simán lehet A2s+, ha "olyan" az asztal Ax+, illetve az összes pp, sc-k jó része, magasabb gaperek, facecardok. Ezek ellen elég gáz eldobni pozícióból az AT-t preflop.
ez igaz, de egy ilyen lappal sokkal több határeset szituba kerülünk. sokat nem tudunk nyerni ezzel a lappal 50-en, viszont annál többet bukhatunk. szerintem felesleges ilyen lapokkal belemenni a kétes szitukba.
Abból az infóból lehet kiindulni, ami le van írva, és egy nem túl maniac ellenfél ellen nem túl jó szerintem ATo-val callolni, ha ő UTG-ből emel. Persze én is láttam már olyan feszesen emelő játékost, aki UTG-ből 40%-ban emelt Buttonról meg 5%-ban, de azért nem ez az általános.
Pre fold, river fold.
W2P, ez, ha minden igaz 5max.
Utolsó 350k hand alatt Ongamen:
fold: 16x: 0 BB/100
raise: 12x +282 BB/100
call: 27x +73 BB/100
5 maxon nincs early pos. ezért a raiser middle itt a HM szerint.
De nem erősködöm tovább ;), lehet dobálni is.