NL50 5max: ATs OOP 3way busted draw
UTG ($50)
CO ($99.08) --> keves stat, de igazi idealis ellenfel, semmi aggresszio, csak megad, TP-ra AI-t is
BTN ($51.25) --> 12k hand, 24/17, aggro, jo reg, sokat jatszottunk mar egyutt korabban
SB ($51.43)
Hero (BB) ($53.78)
Pre-Flop: ($0.75, 5 players) Hero is BB :ad: :td:
1 fold, CO calls $0.50, BTN raises to $2, 1 fold, Hero calls $1.50, CO calls $1.50
Flop: :5d: :8d: :ks: ($6.25, 3 players)
Hero checks, CO bets $2, BTN raises to $7, Hero calls $7, CO folds
Turn: :9s: ($22.25, 2 players)
Hero checks, BTN checks
River: :qc: ($22.25, 2 players)
Hero bets $13,
Pre a fish miatt adtam meg, mivel tudtam, h o bent marad, amugy lehetett volna 3bet is.
Flopon szinten abban biztam, hogy megadja, nem nagyon szokott dobni, ha penzt rak a potba.
Turnon fel akartam adni, mivel a fish kiszallt es szamitottam ra, hogy a jo reg hivni fog erre a lapra.
Meglepodtem, hogy turn-on check behind volt, ugy gondoltam, hogy egy eros K-t betelne itt. El tudtam kepzelni nala draw-t, gyenge K-t, kisebb part, air-t, ezert hivtam bele riveren.
Mennyire van ez igy rendben?
37% fölött kell sikerülnie, hogy +os legyen, ami azért annyira nem sok, szal a turn xback után ez vállalható imo.
K-t nem hiszem hogy dobna, mivel te is drawt reppelsz, ha meg fd-n van akkor az egyetlen amit el tudsz dobatni a J9 esetleg, minden másnak sora lett, vagy esett a Q-ja, bár azt még elengedheti. Szerintem K-van nála +FD.
Egyértelmű hogy K van az ellenél és potkontroll miatt csekkel a riveren,szóval a river beted csak pénzégetés.
Jobb játék lett volna ha floppon nem callolsz hanem visszaemelsz,csekraiselsz hiszen azzal setet is előadhatsz és K-al ad egy utcát de turnön már nem fog tudni callolni.
Így hogy csak adtad ,ezzel egyértelművé tetted h csak a huzóra mész pedig dobatással is sok pénzt nyersz hosszutávon.
Az agresszivebb játék mindig kifizetődöbb!
Mi lett a vége?
nekem nem tetszik. eléggé face up a lapod szerintem és legtöbbször valami erős Kx lesz nála, amivel snapcallol riveren.
Mi lett a vége?
Erős Kx-szel szerintem emelt volna turnön, lévén nálunk vagy draw van, vagy szett. Szett ellen úgyis bekerül még 14-15 dollár, draw ellen viszont csak turnön. Inkább valami TT-JJ szerűséget tudok elképzelni nála, illetve tudja, hogy egy check után te a flopon csak királlyal vagy FD-vel adsz meg, a fish meg akármivel csinálhat ilyen donkbetet, szóval airrel megpróbálni elvinni a asszát abszolút nem reménytelen ötlet itt. Igazából ezért jó is neki a fish donkbet, mert így alig kell egy standard cbetnél nagyobbat emelni, viszont ezerszer nagyobb az FE.
Úgyhogy érdekes helyzet, mert az ellenfélnek nem lesz túl erős lapja, viszont nálunk draw lesz általában. Viszont a drawk közül szinte mindegyik feljavult. 67-nek és JTs-nek sora lett, Qxs-nek párja, Kxs akár 2pár is lehet már, azaz ha drawval adtuk meg a flopon, akkor csak az AJs és az ATs maradt air. Egy gondolkodó reg emiatt tudná, hogy ha emelünk a riveren, akkor egy KJ-vel igencsak határeset lenne megadnia.
A betsize viszont nem tetszik, ezzel a 13-as emeléssel eléggé polarizáljuk a ranget Kx felé, amiből túl sok nem lehet nálunk nagyvakként. 15.5-16-ig érdemes itt emelni, az sokkal szélesebb range-t reppel, és mivel sok valuehand lehet nálunk, amit így játszanánk, ezért ha nem túl nagy a river aggressziónk, akkor itt el fogunk tudni dobatni Kx-et, illetve G-Buck szempontjából mindenképp rossz lesz neki a megadás, hiszen nagyon kevés a besült draw, és sok az, ami kiegészült, illetve szett/KQ is lehet nálunk.