NL50 5max: JJ overpar sqz potban
Stacks:
CO ($58.18) ---> ismeretlen
BTN ($48)
SB ($38.92)
Hero ($50)
Pre-Flop: ($0.75, 4 players) Hero is BB :js: :jd:
CO calls $0.50, BTN raises to $2.50, SB calls $2.25, Hero raises to $7, CO calls $6.50, BTN calls $4.50, SB folds
Flop: :7d: :7h: :4h: ($23.50, 3 players)
Hero bets $11.75, CO calls $11.75, BTN folds
Turn: :8s: ($47, 2 players)
Hero bets $23.50, CO goes all-in $39.43, Hero goes all-in $7.75
Elso handem az asztalnal. Ezt hogy lehett volna mashogyan jatszani?
nem kicsi az a bet floppon?
nem kicsi az a bet floppon?
pre call
Nekem is jobban tetszik a pre call, főleg ismeretlen ellen. jelen pillanatban TT és 99, amit verünk. esetleg A8s, de minden draw-val már flop ai kerültünk volna valszeg. Amíg nem tudom, hogy random hulladékkal tönkremegy, addig inkább közepes pp-ként kezelem a JJ-t, még 4 handed is.
Az ismeretlen CO-tól még csak egy limpet láttunk, amikor ránk került a sor. Értékeljük le és játsszunk JJ-vel setminingot OOP az eredeti emelőre? Lehet nem értek hozzá, de én itt soha nem hagynám ki a squeezet.
Az ismeretlen CO-tól még csak egy limpet láttunk, amikor ránk került a sor. Értékeljük le és játsszunk JJ-vel setminingot OOP az eredeti emelőre? Lehet nem értek hozzá, de én itt soha nem hagynám ki a squeezet.
pontosan igy gondolkoztam en is, nem szivesen jatszanek multiway potot OOP az eredeti emelo ellenl ugy, hogy fogalmam sincs, hogy hol allok a tobbi jatekos lapjahoz kepest
az a squeeze méret szerintem kicsi, még a szomszédból is lecallolnak..
Pre jó a call és a 3bet is. Ha 3bet akkor nagyobb kell, 8,5 jó lenne.
Flop cbet mérete tökéletes.
Turnön szerintem már nincs mit tenni és be kell tolni, elégszer lesz nála valami fd vagy más gyengébb lap. Bár az giaz, hogy nem nagy +ev szitu.