NL50 5max: JTo 3bet potban, turn/river kerdes
UTG ($50.20)
CO ($30.72)
BTN ($47.45) --> 275 hand, 21/18, LP raise: 32, F3: 83, WtS: 22
Hero (SB) ($49.44)
BB ($33.58) --> 382 hand, 57/7, F3: 83
Pre-Flop: ($0.75, 5 players) Hero is SB :tc: :jh:
2 folds, BTN raises to $1.50, Hero raises to $4, BB calls $3.50, BTN calls $2.50
Flop: :2h: :2s: :6s: ($12, 3 players)
Hero bets $8, BB folds, BTN calls $8
Turn: :qh: ($28, 2 players)
Hero checks, BTN checks
River: :5d: ($28, 2 players)
Hero bets $16,
Nem a legjobb lap resteal-re, meg nem tul nagy a minta az ellenfelekrol, de preflop a dobatas volt a celom, mivel BTN sokat dob 3bet-re, BB-n levo fishek meg 3bet potokban nem nagyon szeretnek jatszani, inkabb sima limp/call-t jatszanak. Kicsit meglepodtem a ket call-on. mindkettot 2 magas lapra, vagy 88+ lapokra tettem (BTN inkabb AK, TT, JJ, QQ).
Flopon nyilvanvalova valt, hogy legalabb 2 utcat kell hivnom, ha meg akarom nyerni a potot, ill ha flop bet-re 2 call-t kapok, akkor feladom amiatt, hogy BB committed lesz (bar lehet, h o ezt nem tudja).
Flop utan BTN lapjat inkabb tettem 99-QQ-ra, esetleg AsKs-re. Turn lap egyikunknek sem a legjobb, vegul ugy dontottem, h check es ha nem hiv, akkor szinte any rivert betelni fogok, amit meg is tettem, mivel tovabbra sem lett SD value-m.
Mennyire +EV itt ez a line, ill mi lenne itt jobb?
Pre fold. De hamar nem igy tettel a 3beted nagyon kicsi oop. Kb any 2val lecallolnalak HU de igy hogy a fish is jon igy meg foleg. Btn ranget AK,QQ,TT re tenni eleg lol szvsz mert azokkal sztem 4bet/call it off lenne,nemcsak callolna foleg nem 3 way. Flop ha mar cbetelted turn kotelezo barrel kb egyik legjobb kartya neked a bluffre, igy ezzel a check turn bet river lineal nemsok mindent adsz elo. Igy jatszva en 3 barreleztem vna.
Pre fold. De hamar nem igy tettel a 3beted nagyon kicsi oop. Kb any 2val lecallolnalak HU de igy hogy a fish is jon igy meg foleg. Btn ranget AK,QQ,TT re tenni eleg lol szvsz mert azokkal sztem 4bet/call it off lenne,nemcsak callolna foleg nem 3 way. Flop ha mar cbetelted turn kotelezo barrel kb egyik legjobb kartya neked a bluffre, igy ezzel a check turn bet river lineal nemsok mindent adsz elo. Igy jatszva en 3 barreleztem vna.
Mi az a lap, amit eldobna turn bet-re, de river betre nem?
Pre nagyobb raise +1, először is a fish miatt. Sztem hajlamosak ilyen szituban elég sok mindennel bejönni, arra számítva, h az eredeti emelő úgyis adja és 3way milyen jó lesz.
Másodszor ha HU lesz, a button akkor is elcsábulhat, mert ok, h sokat dob 3betre, de azért ez erősen függ attól is, milyen oddsokat kap.
3way én feladnám, semmi infonk, nagyon nehéz lesz ezt +osra kihozni.
Először is nem jó a 3bet egy ilyen lappal.
De ha már csak dobatás a cél és a hal is callol és még a feszesen megado ragular is pozibol adja akkor ez elég egyértelmű h egy alacsony boardon ez sima c/f mivel floppon nem tudunk dobatni és nem nagyon jöhet olyan turn ami jo lenne nekünk a gomb calloló range ellen.
Ha a dobatás volt pre a cél akkor floppon fel kell tudni adni az ilyen handeket.
floppon nem cbetelném 3way
szerintem így játszva riveren még 77-JJ sem dob