Anélkül, hogy tudnánk mennyire barrelezik postflop nehéz lesz dönteni. Ha any2-val 3 utcát potbetel akkor itt dobnám, mert jó esélyel 2 overcard jön és riveren necces lesz a call. Ha csak elsüt egy cbet-et és feladja, ha nem találta el a board, akkor peel. Valami stat van ?
Anélkül, hogy tudnánk mennyire barrelezik postflop nehéz lesz dönteni. Ha any2-val 3 utcát potbetel akkor itt dobnám, mert jó esélyel 2 overcard jön és riveren necces lesz a call. Ha csak elsüt egy cbet-et és feladja, ha nem találta el a board, akkor peel. Valami stat van ?
Jó-jó, de mit tettél és miért utána?
a c/r/call kicsit crazy
szerintem nem jó pre a call, én csak pozicióban tenném ezt, ami lehet hogy weak de könnyebben játszható. így oop ch/f-al jobban járunk. az is igaz mondjuk, hogy a potbetje nekem nem mutat erőt, szerintem egyértelműen dobatni akar, egy ch/r pushal meg lehet viccelni:D IP nálam flop call lenne és lássuk a turnt.
az is igaz mondjuk, hogy a potbetje nekem nem mutat erőt, szerintem egyértelműen dobatni akar, egy ch/r pushal meg lehet viccelni:DHa egyértelműen csak dobatni akar és gyenge,akkor mire jó a c/rai? A jobb beteszi, a rosszabbtól pedig -amit eldobatunk- további valuet nyerünk a c/c-al. Maradok a c/f-nál.
A jobb beteszi, a rosszabbtól pedig -amit eldobatunk- további valuet nyerünk a c/c-al. Maradok a c/f-nál.
call flop, ha T nem A vagy k, akkor c/r, overaggro fish ellen meg szokta érni
de c/r ai is jó, nem dob kis pocketeket, ha sokat akcióztál előtte
Szerintem is jó a c/r AI. 44-88 biztosan adja, lehet AK-AJ típusú lap is,és rengeteg mindent eldob. 7x-et nem hiszem hogy így játszaná, de ha ez vagy 99+ van nála, azt is kompenzálja az a rengeteg eset amikor dob, vagy csinál egy rossz megadást. (és még 2 outunk is van:D)
Nem értem miért ne érné meg egyébként setminingra megadni egy gyenge képességű fish ellen úgy, hogy még egy passzív fish is csatlakozhat a bulihoz.