NL50 -6max- AQ-val mit tegyünk turnön, riveren?
$0.25/$0.5 No Limit Holdem
5 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG nonickleft1 ($52.25)
CO timoder ($69.05)
BTN PoTRiPPeR363 ($47.20)
SB waz_Q6 ($49.50)---51/21/1.2 emlékezeteset nem láttam tőle
BB Hero ($45.00)
Pre-flop: ($0.75, 5 players) Hero is BB :Ad: :Qd:
1 fold, timoder calls $0.50, 1 fold, waz_Q6 calls $0.25, Hero raises to $2.50, timoder calls $2, waz_Q6 folds
Flop: :7c: :6d: :Qc: ($5.50, 2 players)
Hero bets $4, timoder calls $4
Turn: :Ac: ($13.50, 2 players)
Hero bets $9, timoder calls $9 ---> itt a bet az rendben van ugye?
River: :3h: ($31.50, 2 players)
Hero bets $10, timoder raises to $53.55, Hero calls $19.50----na itt mit kellett volna? a reraise után 99%ra tettem hogy flösse van, de már nagyon kevés pénz maradt előttem...mit kellett volna itt tenni? check-fold?
Final Pot: $114.55
Hero shows: :Ad: :Qd:
timoder shows: :4c: :Kc:
timoder wins $112.55 ( won +$43.50 )
waz_Q6 lost -$0.50
Hero lost -$45.00
Fura, hogy preflop még két ász volt a kezedben de showdown-nál már AQs :)
Amúgy az ellenfél miután megadta a turn emelést én check callt játszottam volan riveren attól függően mennyit emel. Persze szinte biztos, hogy a maradék 29$ra pályázott volna így pedig több mint valószínű, hogy dobom. Sokszor megjártam már azzal, hogy nem akartam elhinni az ellenfél flushét és mégis az volt nála...
A flopon akár bet pot. Szerintem a turn bet jó. A riveren inkább check/call, indukálhat egy betet egy darab treffel, vagy dámával.
Én a HH alapján AA -ra tettelek, de mindegy mert AQ vel ugyanez.:D
riverig szerintem ok, bar en a turnon picit nagyobbat beteltem volna.
rivernel vagy check/call vagy bet/fold, ezek kozul nekem az utobbi tetszik jobban, mert egy csomo rosszabb lap adja es az ellenfel nagyon nem aggressziv, tehat nem valoszinu, hogy bloffolni fog.
az emelesre talan a stacmeretek ellenere is dobas, mas kerdes, hogy 10-bol 8-szor en is megadom ezt :)
riverig szerintem ok, bar en a turnon picit nagyobbat beteltem volna.
rivernel vagy check/call vagy bet/fold, ezek kozul nekem az utobbi tetszik jobban, mert egy csomo rosszabb lap adja es az ellenfel nagyon nem aggressziv, tehat nem valoszinu, hogy bloffolni fog.
az emelesre talan a stacmeretek ellenere is dobas, mas kerdes, hogy 10-bol 8-szor en is megadom ezt :)
Egyetértek. Riveren szerintem is bet/fold $10.
turn bet jó sztem, de river csekk és ha emel akkor read alapján call/fold.