Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL50 -6max- Drillel vakharcban

kisrapi
2008. aug. 10. 21:18

NL50 -6max- Drillel vakharcban

Annyi háttérinfóm van a handhez, hogy ellenfelem elég fishy volt, már több kisebb potot vittem ellene, és már sokadszor emeltem rá a vakjára, ez előtt a parti előtt 2 handben is visszaemelt floppon a C-betemre, kicsit úgy éreztem megelégelte a sok emelést...

$0.25/$0.5 No Limit Holdem
6 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG MikhailA ($98.65)
UTG+1 juggrnt ($84.60)
CO nixi0N ($49.75)
BTN flowee83 ($49.75)
SB Hero ($133.95)
BB phanst ($73.80)---59/15/2 60hand alapján
Pre-flop: ($0.75, 6 players) Hero is SB :8h: :Qh:

4 folds, Hero raises to $1.75, phanst calls $1.25

Flop: :Qc: :5c: :2d: ($3.50, 2 players)

Hero bets $3, phanst raises to $12.50, Hero calls $9.50

Turn: :Qd: ($28.50, 2 players)

Hero checks, phanst bets $28.50, Hero?

Itt mitt kellett volna tenni? Bet/fold? Bet/call?, ha már így alakult hogyan tovább?

kisrapi
Válasz kisrapi kommentjére
2008. aug. 11. 14:29

Ilyen egyszerű, vagy ilyen nehéz lenne ez a hand?!

Littlemage
2008. aug. 11. 14:32

én tolnám neki. habár most látom, hogy nem éppen egy ss ellen harcolsz.... akkor is ;) bár az a 8as kicker nem életbiztosítás...

Terrorka
Válasz Littlemage kommentjére
2008. aug. 11. 14:54

Szerintem nem egyszerű hand, főleg hogy vakharcról van szó + az előzmények miatt. Én ezt nem dobnám el.

Zehy
Válasz Terrorka kommentjére
2008. aug. 11. 15:19

Pontosan mi a kérdésed? Ez volt gondolom a célod a csekkel. :)
Ugye alapból setek vernek (már full), vagy egy jobb kicker. Set sztem visszaemel flopon vmennyit (de miért lenne náluk mindig az), Q is talán, én ezt jó kártyának ítélném és betenném, ha már ilyen szépet beleemelt. Ezt innentől nem úszod meg sehogysem, riverig allin vagytok, de lehet totál air is és megblöfföli a Q-t ami ugye nálad sincs szte... tegyük be kisrapi én azt mondom. :)

bravesoul
Válasz Zehy kommentjére
2008. aug. 11. 15:48

Szerintem egy nagyon nehéz hand.
Tipikus Everest hand,mégha ez nem is ott van esetleg.A flop re raise elég rémisztő.
A range pre flop call alapján kb. any2. Itt a kérdés az,hogy mi játszaná ezt? Nála ezt sem lehet tudni:) Én úgy gondolom,még ha most nem is verünk semmit, ez az insta(!?) turn bet pot egyértelműen ,arra utal,hogy nem vagyunk verve.
én 55\22-öt ki merném zárni,talán.
Qx már esélyesebb,de szvsz. egy ilyen figura ellen ezt be kell vállalni.
Nem "add meg " szaga van a turn betnek,hanem kb. "dobd el" és szerintem a megérzés sem rossz,hogy már kicsit besokalhatott.

Én a statjai és a readed alapján \besokalt\ ,na meg a handem alapján itt nem dobnék és nem bántana,ha újra kéne tölteni. Szerintem jó a push.

jujj. most látom,hogy 150bb az eff. stack. ez így érdekesebb.

itt jó lehet egy turn call
ha river no flush
- river ck\call
-river bet\call
-river bet\fold -kizárt :)

ha river flush ?
ck\fold...

kisrapi
Válasz Zehy kommentjére
2008. aug. 11. 16:05

Set sztem visszaemel flopon vmennyit (de miért lenne náluk mindig az),

Ez meg is történt floppon....

Zehy
2008. aug. 11. 16:23

Ez meg is történt floppon....

ööö, elnéztem...
hmmm, érdekes. neked mi volt a gondolatmeneted?
nem vagyok benne biztos, h ezt eldobom egy ilyen ellennek, mint amit vázoltatok Agostinivel. sőt.
amúgy erre a setre írta vki, h bármikor bármilyen rézre akkor dobhatnánk a lapunkat, ha setre tesszük az ellent mindig...

Polacheck
Válasz Zehy kommentjére
2008. aug. 11. 16:24

tegyük be kisrapi én azt mondom. :)

Én is ezt játszanám, de ezt így nem mondanám. (max, ha kisrapi szőke, hosszúcombú, nagymellű :D )

kisrapi
Válasz Zehy kommentjére
2008. aug. 11. 16:40

ööö, elnéztem...
hmmm, érdekes. neked mi volt a gondolatmeneted?
nem vagyok benne biztos, h ezt eldobom egy ilyen ellennek, mint amit vázoltatok Agostinivel. sőt.
amúgy erre a setre írta vki, h bármikor bármilyen rézre akkor dobhatnánk a lapunkat, ha setre tesszük az ellent mindig...

Mivel az előző lépéseiből nagyon úgy tűnt, hogy begőzölt kicsit, ezért úgy gondoltam elég nagy esélye van, hogy totál air, vagy valami nagyon gyenge kéz van nála. A flop reraise inkább gyengeséget jelzett, (vagy azt hogy nem hisz nekem)...mint erőt...ezért nem gondoltam h settel(az ilyen típusú játékos 2 párral is gyakran slowplayelne sztem) pl. visszaemelne. Turnben kíváncsi voltam mit lép.....és végül rátoltam....Q6-ot mutatott...valójában gyengébb mutatásra számítottam...

Élő ügyfélszolgálat