NL50 -6max- Drillel vakharcban
Annyi háttérinfóm van a handhez, hogy ellenfelem elég fishy volt, már több kisebb potot vittem ellene, és már sokadszor emeltem rá a vakjára, ez előtt a parti előtt 2 handben is visszaemelt floppon a C-betemre, kicsit úgy éreztem megelégelte a sok emelést...
$0.25/$0.5 No Limit Holdem
6 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG MikhailA ($98.65)
UTG+1 juggrnt ($84.60)
CO nixi0N ($49.75)
BTN flowee83 ($49.75)
SB Hero ($133.95)
BB phanst ($73.80)---59/15/2 60hand alapján
Pre-flop: ($0.75, 6 players) Hero is SB :8h: :Qh:
4 folds, Hero raises to $1.75, phanst calls $1.25
Flop: :Qc: :5c: :2d: ($3.50, 2 players)
Hero bets $3, phanst raises to $12.50, Hero calls $9.50
Turn: :Qd: ($28.50, 2 players)
Hero checks, phanst bets $28.50, Hero?
Itt mitt kellett volna tenni? Bet/fold? Bet/call?, ha már így alakult hogyan tovább?
Ilyen egyszerű, vagy ilyen nehéz lenne ez a hand?!
én tolnám neki. habár most látom, hogy nem éppen egy ss ellen harcolsz.... akkor is ;) bár az a 8as kicker nem életbiztosítás...
Szerintem nem egyszerű hand, főleg hogy vakharcról van szó + az előzmények miatt. Én ezt nem dobnám el.
Pontosan mi a kérdésed? Ez volt gondolom a célod a csekkel. :)
Ugye alapból setek vernek (már full), vagy egy jobb kicker. Set sztem visszaemel flopon vmennyit (de miért lenne náluk mindig az), Q is talán, én ezt jó kártyának ítélném és betenném, ha már ilyen szépet beleemelt. Ezt innentől nem úszod meg sehogysem, riverig allin vagytok, de lehet totál air is és megblöfföli a Q-t ami ugye nálad sincs szte... tegyük be kisrapi én azt mondom. :)
Szerintem egy nagyon nehéz hand.
Tipikus Everest hand,mégha ez nem is ott van esetleg.A flop re raise elég rémisztő.
A range pre flop call alapján kb. any2. Itt a kérdés az,hogy mi játszaná ezt? Nála ezt sem lehet tudni:) Én úgy gondolom,még ha most nem is verünk semmit, ez az insta(!?) turn bet pot egyértelműen ,arra utal,hogy nem vagyunk verve.
én 55\22-öt ki merném zárni,talán.
Qx már esélyesebb,de szvsz. egy ilyen figura ellen ezt be kell vállalni.
Nem "add meg " szaga van a turn betnek,hanem kb. "dobd el" és szerintem a megérzés sem rossz,hogy már kicsit besokalhatott.
Én a statjai és a readed alapján \besokalt\ ,na meg a handem alapján itt nem dobnék és nem bántana,ha újra kéne tölteni. Szerintem jó a push.
jujj. most látom,hogy 150bb az eff. stack. ez így érdekesebb.
itt jó lehet egy turn call
ha river no flush
- river ck\call
-river bet\call
-river bet\fold -kizárt :)
ha river flush ?
ck\fold...
Set sztem visszaemel flopon vmennyit (de miért lenne náluk mindig az),
Ez meg is történt floppon....
tegyük be kisrapi én azt mondom. :)
ööö, elnéztem...
hmmm, érdekes. neked mi volt a gondolatmeneted?
nem vagyok benne biztos, h ezt eldobom egy ilyen ellennek, mint amit vázoltatok Agostinivel. sőt.
amúgy erre a setre írta vki, h bármikor bármilyen rézre akkor dobhatnánk a lapunkat, ha setre tesszük az ellent mindig...