NL50(6max.): Hol dobjam?
Ellenfel egy nit elso latasra. 9/1/1.15 300kez alapjan.
Hol dobjam, dobjam egyaltalan?
Full Tilt Poker, $0.25/$0.50 NL Hold'em Cash Game, 6 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter
Hero (UTG): $72.10
MP: $126.65
CO: $49.25
BTN: $50.45
SB: $113.20
BB: $51.85
Pre-Flop: A K dealt to Hero (UTG)
Hero raises to $1.75, MP folds, CO calls $1.75, BTN calls $1.75, 2 folds
Flop: ($6) A 5 2 (3 Players)
Hero bets $4, CO raises to $8, BTN folds, Hero calls $4
Turn: ($19) 9 (2 Players)
Hero checks, CO bets $10, Hero calls $10
River: ($38) 6 (2 Players)
Hero checks, CO bets $15, Hero calls $15
WOW, ez az ellenfél nem semmi és ráadásul 300 hand van róla...szinte fele annyiszor tesz be csak pénzt, mint én emelek :D
Ez nagyon nit, ha preflop emel, akkor szinte mindent dobnék, csak párokat nem, hogy a settel teljesen lehúzzam, és nem is nagyon hinném, hogy flop után kockáztatna az ilyen.
A flop után még megadnám, és valahogy nem hinném, hogy multidraw-ja lenne, mert az hogyan egy ilyen embertől? Leginkább AK-ra, vagy set-re tenném, de a flop minraise-et mindenképpen megadnám és megvárnám, hogy mit lép a turn-ön.
A turn-ön jön a flush is, itt persze védenie kell a setet, vagy esetleg van egy ász-királya káró királlyal és tovább emel. Itt azonban Nálad már nincs draw, gyanús az egész egy ilyen nit-től és főleg mit fogsz csinálni a riveren? Még nincs bent olyan sok, én itt eldobnám.
turn fold sztem. nagyon durván feszes ez a tag:)
A flopon :-)
Mert mi volt a terv... végig megadni?
Ha pedig úgy gondolod hogy jobb vagy reraise a flopon...
Annak ellenére hogy ennyire nit én visszaemelnék, hogy lássam, hol állok, ha setje van ugyis vissza tolja egy ilyen heavy draw flopon és akkor nyugodt szivvel dobhatod....
A masik elképzelhető dolog, hogy neki is AK ja van... ha ennyire nit jatekos simám minraiselhet, hogy tudja hol áll :-)