NL50 6max - JJ 4bet ellen
UTG: $46.94
CO: $10.75
Hero (BTN): $79.92
SB: $81.22
BB: $22.35
Pre Flop: ($0.75) Hero is BTN with J J
1 fold, CO raises to $1.25, Hero raises to $3, SB raises to $8.75, 2 folds
Van értelme itt egy callnak ellene? Van aki pusholna?
Callnak talán van értelme, mivel 160bb deepen vagytok, és pozícióban leszel. Pusht még 100bb deepen sem vállalnék be ellene, most 4betelt először, és ahogy látom, egyébként sem az a spewy fazon.
setvadászat szerintem
Szerintem fold. A kis pénzes miatt itt nem fog lightan 4betelni, viszont talán picit tágabb a value range. De még így is hátul vagy szerintem. Én eldobnám , de ha adom akkor is csak set esetén játszok tovább, overpárként nem tekintenék rá. Mondjuk kérdés mennyi a te 3beted, esetleg gyakrabban játszol vissza a ss-ekre, vagy az ss fold to 3betje nagyon magas. Ezek tudnák változtatni a dolgon.
Ennyire feszes arctól elég erős a cold4bet, én dobnám. Amúgy ilyen szituban mindig ilyen kicsit 3betelsz?
Nálam ez fold.
Jó odds-ot kapsz a szetre és várhatóan megvalósul az implied, mert valszeg nincs light része a range-ének + szarok a showdown statjai, így van értelme a call-nak.
Nálam mindenképpen call. 100BB deepen valószínűleg a dobás a jobb. De így jó a call. push szóba sem jöhet.
Ennyire feszes arctól elég erős a cold4bet, én dobnám. Amúgy ilyen szituban mindig ilyen kicsit 3betelsz?
Nagyon faceup a lapod. Nem is magas a cbet%-a(3bet potban még nem mérvadó a minta). Szerintem fold.