NL50(6max.): KK
ellenfél viszonylag értelmes játékosnak tűnik eddig, nem csinált semmi feltűnőt.
50$ effektív
Hero raises $1.75 (KK), 2 folds, D calls, 2 folds
Flop: Qc 7h 2c kassza: $4.5
Hero bets $3, D calls
Turn: 4h Kassza: $9.5
Hero bets $8, D calls
River: 9d Kassza: $25
Hero bets $17, D raises to $38.25 (is all-in), Hero??
1.kérdés: Kell-e a river valuebet? (Sztem igen.) (Jó-e a mérete?)
2.kérdés: call/fold? (dobás felé hajlok, ti?)
ellenfél viszonylag értelmes játékosnak tűnik eddig, nem csinált semmi feltűnőt.
50$ effektív
Hero raises $1.75 (KK), 2 folds, D calls, 2 folds
Flop: Qc 7h 2c kassza: $4.5
Hero bets $3, D calls
Turn: 4h Kassza: $9.5
Hero bets $8, D calls
River: 9c Kassza: $25
Hero bets $17, D raises to $38.25 (is all-in), Hero??
1.kérdés: Kell-e a river valuebet? (Sztem igen.) (Jó-e a mérete?)
2.kérdés: call/fold? (dobás felé hajlok, ti?)
A játékából nekem első lépésben az jön le, hogy várt a flösre, vissza nem hívott csak a river után.
De én is szoktam erre a látszatra alapozva megjáccani a várakozó kezem, amire nem jött semmi...szal ezen az alapon lehet 1 jó blöff is. :)
Flop után, - mivel flöss paranoiás vagyok - én min. potot rántok.
River után, ha flösse van, akkor tök mind1 mekkorát hívsz, allin megy. Meg adnia nincs értelme részéről. Ha nem hívsz akkor is allin. Csak spóroltál 17$-t.
Allin után 17$-ra még 11-et kell megadnod egy 80$-s potban. Odds van, de asszontad értelmesnek tűnt a gyerek, ergo nem hiszem, hogy blöffölt, de én ekkor már adnám. Lehet ostobaság a részemről.. :)
Allin után 17$-ra még 11-et kell megadnod egy 80$-s potban. Odds van, de asszontad értelmesnek tűnt a gyerek, ergo nem hiszem, hogy blöffölt, de én ekkor már adnám. Lehet ostobaság a részemről.. :)
Oopsz, kicsit javitok... az utolso lapot elirtam: 9d, tehat nem jott le a flush.
Ugy is erdekes kerdes, ha 9c lenne a river, de a partiban d volt.
1, Kell a river value bet, szerintem a mérete rendben van.
2, Azt írod jó játékos. Kérdés az, hogy busted draw-t blöffölne-e egy így. Éppen ezért nehéz kérdés, egy nit ellen tuti fold, nincs az a lap amivel megvernéd....ááááá, nagyon határeset! Minden ötödik partit kell csak megnyerned, hogy megérje a megadás! 100-as potba kell még 20 körül betenned...a fene tudja. :D
21-et kell megadnia még.