Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL50(6max.): (Rossz) slowplay turnon???

lederman
2008. ápr. 6. 14:27

NL50(6max.): (Rossz) slowplay turnon???

Ismet egy kekes HH.
Effektiv stack 67$. Ez az elso osszecsapasom COval, nem volt readem.

PF: dobasok CO emel 1.75ig, en SBbol AhAs vissza 7ig, CO call
Flop: Qc9cQs kassza: 14.5
Hero bets 11, CO calls
Turn: 3c Kassza:36.5
Hero?? (meg kb 50 elottunk)

Az a kerdesem h jo-e itt a ch/r?
Igyh ket Q esett a flopon nem hiszem, h hatranyban vagyok, hisz nincs sok olyan pre-3bet-call-lap ami Q-t tartalmaz (QQra megcsak nem teszem). Viszont meg egy emelessel eldobatom a JJ, TT, float lapokat (az esteleges jobbak viszont 100%ban megadnak), meg h a 3szin lejovetelere nem emelek azzal erosen gyengeseget mutatok, es talan megprobalja elvinni a kasszat valami hatarestet lappal, amire persze ch/r. Viszont nincs szinem igy szabag lapot adok.
Ez tulzottan trukkos vagy korrekt jatek???

Zoleee
Válasz lederman kommentjére
2008. ápr. 6. 14:56

HMMM...

99 pár? NL50-ről van szó, nem kell neki odds, hogy megadja :-)

Anyway a check raise szerintem nem jó. Én emelnék fél potot, ha allint tol eldobom, ha csak megad a riveren jó eséllyel check checkben reménykedek. Ha ott mégis mer emelni eléggé valószínű, hogy verve vagy, és nyugott szívvel dobhatod....

lederman
Válasz Zoleee kommentjére
2008. ápr. 6. 15:38

HMMM...

99 pár? NL50-ről van szó, nem kell neki odds, hogy megadja :-)

Anyway a check raise szerintem nem jó. Én emelnék fél potot, ha allint tol eldobom, ha csak megad a riveren jó eséllyel check checkben reménykedek. Ha ott mégis mer emelni eléggé valószínű, hogy verve vagy, és nyugott szívvel dobhatod....

Nincs az a penz amiert en ezt eldobnam, ha nem esik meg egy treff...

Zoleee
Válasz lederman kommentjére
2008. ápr. 6. 17:12

Nincs az a penz amiert en ezt eldobnam, ha nem esik meg egy treff...

NL50-en lehet en sem tudnam elengedni.. :-) Mi lett a vége?

Élő ügyfélszolgálat