NL50 (6max) - second nuts dobható?
NLH 0.25/0.5$
Villian regular, 24/15, mostanában néha egymásra játszunk :)
PreFlop
Hero AK
Hero (UTG) Raise to $1.75, 4 fold, Villian (BB) calls
Flop 999r
Villian checks, Hero bets 3$, Villian raises to 8$, Hero calls
Turn A
Villian bets 8$, Hero calls
River 6
Villian bets 32$, Hero ???
El lehet itt a fullt dobni? Riveren A-val nem sok értelme lenne potot hívnia.
Bocs a szerkesztésért, csak bepötyögtem. Dőltbetűt meg nem bírtam kiszedni még.
Jah meg csak 3. nutsom van, AA is lehet nála, de ez ugye nem Omaha. :D
Villian egyébként S.Serenade. A többi Cakestől kíváncsi lennék, mi a véleményük róla. Nekem egyik kedvenc ellemfelem, folyamatosan dob 3betre. Azt hittem hal, de 9 asztalon nyomja, szóval annyira mégsem. És most a GC500-at is vezeti.
easy shove.
Pls call.
easy shove.
Pls call.
+1 :) remélem nem dobtad. 180BB eseteén nincs értelme shoveolni amúgy. bár ezt V.Peti még nem tudhatta :) szóval call.
Engem csak az zavar, hogy A-val milyen oka lehet egy pot hívásnak? Azzal semmi haszna nincs, csak a raket növeli, és eldobat pocketeket esetleg, amibe value van. Azt meg nem feltételezheti, hogy A-t dobok.
Szóval ebből szerintem nagyon valószínű, hogy 9-ese van. (Vagy egy AA-ja.)
És mivel a jó eset is split, ha háromból ha egyszer kilencese van, az már even.
(Annak igen kicsi az esélye, hogy blöffön van, és azt hiszi, hogy én is, és a blöfföm csak egy potra dobnám el.)
simán pokere van es tudja hogy nem dobhatod el, standard játék :)
amúgy csak 3rd nutsod van itt... ;)
(ezeket én is mindig megadom de 5-ból 2szer split és 3szor ott a poker, bár lehet csak én vagyok ilyen szerencsétlen... :)
ez dobhatatlan, ha pokerbe futottal, vagy AA-ba, ij, kb. olyan a szitu, mint a set vs overset, vagy KK vs. AA, ellenkező szituban neked is kifizetik.
Serenade amugy sztem nem rossz jatekos. anno nem jatszott annyit, mint en, de azert megtalalhato volt jopar asztalon, s nagy hulyesegeket nem csinalt.
amugy ez a GC500 nem egy rossz lehetőség, ha tolod 9 asztalon, s tudsz egy 6-8 orat jatszani, siman benn vagy, de ha ennek a tetejet csinalod, akkor meg is nyerheted, sztem. Lehet serenade is felfedezte ezt. meg tudod nezni minden hetnek az eredményét.
Mindenki szerint dobhatatlan (shiningKKingdom szerint is, ha jól gondolom).
De akkor mi a hiba az érvelésemmel???
Én most már szinte easy foldnak érzem.
LM: nekem GC500 messze van, mint... 4 asztalon tolom, napi max 4 órát