NL50 6max. TPGK érdekes flopbet
Nemrég ültem be az asztalhoz, ellenfelem azonban kicsit maniac stílusban nyomta, PF nem emelt sokszor,de minden emelést megadott, többször donkbetelt, check/raiselt. Ilyet még nem láttam tőle:
BossMedia Game #913230034: Table Table TH 535 - $0.25/$0.50 - No Limit Hold'em - 20:29:07 - 2008/01/16
Seat 1: joench ($51.15)
Seat 2: nagyrapi1 ($50.70)
Seat 3: gondorf ($61.20)
Seat 4: Zepp001 ($57.30)
Seat 5: elzap ($15.75)
Zepp001 posts the big blind of $0.50
gondorf posts the small blind of $0.25
nagyrapi1 is the button
*** HOLE CARDS ***
Dealt to nagyrapi1 [As Qs]
elzap folds
joench raises $2.00
nagyrapi1 calls $2.00
gondorf folds
Zepp001 folds
*** FLOP *** [Ad 8c 4h]
joench bets $15.50
nagyrapi1 ?????
Nemrég ültem be az asztalhoz, ellenfelem azonban kicsit maniac stílusban nyomta, PF nem emelt sokszor,de minden emelést megadott, többször donkbetelt, check/raiselt. Ilyet még nem láttam tőle:
*** FLOP *** [Ad 8c 4h]
joench bets $15.50
nagyrapi1 ?????
Szerintem ha a bankrollod fel van keszulve az indokoltnal egy picivel nagyobb ingadozasokra is, akkor raise-all-in. En leginkabb az AK-tol tartanek, de siman lehet nala AQ vagy AJ is (bar mostanaban tulsagosan is kifizetem az A8 es A4-eseket is). Ajanlom a figyelmedbe a kovetkezo topikot: https://poker-akademia.com/vBulletin/showthread.php?t=1413
De persze jozan esszel es megfontoltsaggal, csak azert, mert maniac, meg nem azt jelenti, hogy esz nelkul tolni kell ellene... ;)
Szerintem ha a bankrollod fel van keszulve az indokoltnal egy picivel nagyobb ingadozasokra is, akkor raise-all-in.
Beraktál 2 dollárt, ő is, ősszevissza játszik, maniac. Óriás blöffök, óriás mákok, iszonyú trash lapok, lehet nála A4s, de 57o is. Neked megér 15.5$-t, hogy leteszteld az 1 párodat egy maniac ellen? Én eldobnám, függetlenül attól, hogy esetleg nyerő vagyok, mivel meg akarom érteni őt, játsza el ezt mással az asztalnál, hogyha blöff volt, vagy húzó. Örült ellen szerintem több kell, mint 1 pár...
Vagy call (így meghagyjuk számára az esetleges további blöff lehetőségét - komoly draw nincs), vagy fold. Én alap esetben az utóbbit támogatom.
Én az adott partiban reraise all-in mentem floppon...amit megadott, de nyertem. Úgy éreztem nálam van a jobb lap, eldobni nem akartam, de tényleg jobb játék lett volna any turnön c/r all in menni...
Köszönöm a véleményeket.
Én az adott partiban reraise all-in mentem floppon...amit megadott, de nyertem. Úgy éreztem nálam van a jobb lap, eldobni nem akartam, de tényleg jobb játék lett volna any turnön c/r all in menni...
Köszönöm a véleményeket.
ez nem derült ki, nem tudom hogyan lehet megnézni a muckolt lapokat, vagy hogy meg lehet -e egyáltalán....szerintem AX, X
ez nem derült ki, nem tudom hogyan lehet megnézni a muckolt lapokat, vagy hogy meg lehet -e egyáltalán....szerintem AX, X