NL50 -6max- TPGK vakcsatában
Ellen regular, de különösebb readem nincs róla, 27/20/30%aggr, call vs steal from BB 43% raise CB 14%
Flop aggr: 44% turn: 23% fold to CB: 71%
Party Poker $50.00 No Limit Hold'em - 3 players - View hand 72915
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
donkeycall (BB): $101.10
Thaihitta (BTN): $110.58
Hero (SB): $49.50
Pre Flop: ($0.75) Hero is SB with K J
1 fold, Hero raises to $1.50, donkeycall calls $1
Flop: ($3.00) 9 6 J (2 players)
Hero bets $2.00, donkeycall raises to $7.25, Hero calls $5.25
Turn: ($17.50) 9 (2 players)
Hero checks, donkeycall bets $8.75, Hero raises to $19, donkeycall calls $10.25
River: ($55.50) 6 (2 players)
Hero bets $21.75, donkeycall calls $21.75
Flop, turn és river játék is érdekelne
Ez nem könnyű.
Preflop szerintem SB-ből BB-re érdemesebb 4bb-t emelni, mert pozícióból szívesebben callolgatnak.
Én floppon lehet, hogy 3beteltem volna, szeretném ott rövidre zárni a partit. Ha azt megadja szerintem akkor fel lehet adni. A turn C/R-el az a gond, hogy komittáljuk magunakt egy olyan partiban ahol tulajdonképpen fogalmunk sincs, hogy hol állunk.
A turn borzalmas tehát már minden 9x is ver és a rangeből csak a JQ-t JT-et verjük. Szerintem ez nem az a turn ahol C/R-re kell játszani így FOLD.
Én floppon lehet, hogy 3beteltem volna, szeretném ott rövidre zárni a partit. Ha azt megadja szerintem akkor fel lehet adni.
A turn borzalmas tehát már minden 9x is ver és a rangeből csak a JQ-t JT-et verjük. Szerintem ez nem az a turn ahol C/R-re kell játszani így FOLD.
Ha flopon 3beteled azzal eléred, hogy az összes gyengébb lapot eldobja(talán az AJ a kivétel) azzal összes jobbal megadja. Nem tűnik túl jónak.
A turn nem borzalmas, ha 9-ese van azzal szerintem csak calloz. Ha meg J9 vagy jobb azzal meg már flopon is vert.
Hand:
Flopon sztem jó a bet/call
Turnon check/cal
Ha ezen a riveren is tovább tolná akkor eldobom, mivel nem hinném, hogy egy busted straight drawwal megblöfföli illetve egy QJ valuebetel.
Ha flopon 3beteled azzal eléred, hogy az összes gyengébb lapot eldobja(talán az AJ a kivétel) azzal összes jobbal megadja. Nem tűnik túl jónak.
A turn nem borzalmas, ha 9-ese van azzal szerintem csak calloz. Ha meg J9 vagy jobb azzal meg már flopon is vert.
Ha mégis a flop 3bet mellett döntünk és eldobatjuk a rosszabb lapokat, az miért olyan nagy hiba?
Ha meg jön velünk/ ránk tolja, akkor tudjuk, hogy jobb és könnyen lehet dobni, nem?
nálam ez turn c/c, river c/c vagy c/f
Kisrapi:Sztem ha turn CR-t nem sok gyengébb J fogja megadni mivel gondolkodó játékosról beszélünk, fish ellen nyilván van létjogosultsága.
Nem gondolok erős lapot a kezébe, amivel ezt valueból csinálja: J9-,AJ,KJ(ezzel lehet csak calloz),99,66. Semi-bluffol: QT, 87 valamint egy csomó blöff.
A kérdésre: itt kb két linet tudok elképzelni:
a) c/c turn, c/f river
b)ha turnön úgy gondoljuk, hogy a raiseben van value akkor beteljük a rivert is.
A flop c/c,turn: c/r river: c/f line eléggé rosszul néz ki
Gondolj bele,
a) 3beteled megadja/rádtolja---->verve vagy fizettél ezért az infóért majd' félstacket aztán már meglesz az odds a callra is. Elég kellemetlen szitu.
b) 3beteled eldobja----> Valuet vesztesz a gyengébb laptól, amiből még turnön riveren tudnál pénzt nyerni. Valamint a blöfföket is kiveszed a kezéből, amit ha folytat turnon elég sok pénzt nyersz