Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL50 -6max- vakcsatában trash handdel

kisrapi
2008. júl. 9. 22:52

NL50 -6max- vakcsatában trash handdel

Ellenfelemről nincs túl sok hand, de 15%ban check-raiselt floppon és 11es volt az agressziója, 40 körüli VPIP-vel. Előzőleg játszottam ellene egy hasonló partit, ahol D-ből emeltem, amit adott, és a flop CR-re dobtam

UTG 7PoNky7 $119.05 CO Joshinho $40.35 BTN Clem313 $48.50 SB Hero $50.25 BB JASPER $67.30

[*]Image Pre-Flop ($0.75, 5 players) Hero is SB
    [*]Image Image
3 folds, Hero raises to $1.75, JASPER calls $1.25

[*]Image Flop ($3.50, 2 players)
    [*]Image Image Image
Hero bets $3, JASPER raises to $8, Hero raises to $21---úgy gondotlam ideje megfegyelmezni, ilyen boardon jó a visszaemelés, vagy inkább dobjuk el és kész? nagyon sokat gondolkodott mielőtt all-in ment, és a chatben valaki közben beírta, hogy milyen szép move tőlem, jasper meg beírta hogy AJ van nálam és aztán ment all-in.., JASPER raises to $65.55 sajnos a fold nem kérdéses....a kérdés, hogy előtte jó volt -e a visszaemelés, vagy hagyni kell inkább az ilyet?

Terrorka
Válasz kisrapi kommentjére
2008. júl. 10. 8:37

Nem rossz elgondolás, de ha ilyenen töröd a fejed akkor szerintem jobb a c/r. egyébként a board tökéletes 1 ilyen megoldásra.

CrisRoniii7
Válasz Terrorka kommentjére
2008. júl. 10. 10:58

Nem rossz :) Nekem tetszenek az ilyen agresszív move-ok :D

wilddrew
2008. júl. 10. 11:00

Neked kellett volna allin menned :) Ha már blöff, akkor legyen kövér - gondolkozzon ő...

illese
Válasz wilddrew kommentjére
2008. júl. 10. 11:17

Check raise allin, gondolkodjon ő. De gyönyörű move volt.

kisrapi
Válasz illese kommentjére
2008. júl. 10. 11:46

Check raise allin, gondolkodjon ő. De gyönyörű move volt.

Szvsz egy 12-3$-os kasszába all-in menni még 40-50$-al arról lerí hogy nagyon nincs semmid, és csak dobatni akarsz, ha ezt ellenem csinálja valaki, akkor bármilyen T-vel és pockettel valszeg megadom...A reraise sokkal nagyobb erőt sugároz szerintem, más kérdés az, hogy ha all-in megyek, és semmilye sincs, akkor azt dobnia kell, így meg a semmivel is rámtolhatta...mindenesetre elég bátor/jó sztem az aki itt a semmivel tolja be ilyen akció után (amúgy szerintem volt 5-öse, vagy nagyobb párt slowplayelt, nagyon meg akart győzni a chatben hogy adjam meg....)

illese
2008. júl. 10. 13:15

Igazad van, nem néztem a méreteit a kasszának meg a stackeknek.

Élő ügyfélszolgálat