NL50 77 set vs river raise
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG ($64.88) 130bb
UTG+1 ($91.01) 182bb
CO ($26.47) 53bb
BTN ($86.37) 173bb
Hero (SB) ($51.55) 103bb
BB ($51.59) 103bb
Pre-Flop: ($0.75, 6 players) Hero is SB :7c: :7d:
3 folds, BTN calls $0.50, Hero calls $0.25, BB checks
Flop: :3h: :5d: :9d: ($1.50, 3 players)
Hero bets $1.20, BB folds, BTN calls $1.20
Turn: :7h: ($3.90, 2 players)
Hero bets $3.80, BTN calls $3.80
River: :kh: ($11.50, 2 players)
Hero bets $10.80, BTN raises to $25, $14.2 to Hero ($35.25)?
BTN 50/0, 27% wtsd. Flopon 50%ban dobál turnon kicsit kevesebb. Az adatok alapján soha nem raisel cbetet és soha nem ch/raisel, maximum 1-2 eset volt 2,2k hand alatt. Az aggresszióadatai átlagosak, kicsit passzív és egyre aggresszívebb a riverig, ahol 8,4 az agg és 44% az afq. Úgy gondolom mivel soha nem raiselget azért ilyen magas az aggressziója a riveren mert sokáig eljut oda és sokat dob, emellett amikor hozzácheckelek rengetegszer betel missedre. Tehát a logikám alapján a magas aggresszióadat ebben a szituációban nem segít nekünk. Ch/call jó lehetett volna. Ti a vbetet vagy a ch/callt választottátok volna? Így hogy beteltünk megadnátok a rivert?
Egy ilyen embernél minden lehet, akár KK is vagy BD flush vagy random két pár, akármi. Szerintem jól játszottad meg, nekem tetszik a bet-bet-bet. Nem tudnám elengedni, csak callolnám riveren.
2200 hand alatt a pfr 0? :eek: durván nyomja...
30 bb-ért lecallolom szerintem, de ha "Úgy gondolom mivel soha nem raiselget azért ilyen magas az aggressziója a riveren mert sokáig eljut oda és sokat dob, emellett amikor hozzácheckelek rengetegszer betel missedre" akkor nem értem miért nem c/c-t választottál, elég kevés coolernek vagy a jó oldalán...
Eldobnám. Gyengébbel is csak ritkán valueraisel, blöffölni meg végképp ritkán fog.
30 bb-ért lecallolom szerintem, de ha "Úgy gondolom mivel soha nem raiselget azért ilyen magas az aggressziója a riveren mert sokáig eljut oda és sokat dob, emellett amikor hozzácheckelek rengetegszer betel missedre" akkor nem értem miért nem c/c-t választottál, elég kevés coolernek vagy a jó oldalán...
50-es vpip 8,4-es agg.-val az iszonyat magas, biztosan nem tudnám dobni.
érdecash sizingot használsz, ettől a pot bet nem jobb?
Nagyon gyenge river range ellen + magas river agresszió ellen a x/c lenne a játékom minden bluff catcher tipusu lappal. Viszont a 7es set az nem bluff catcher hanem value hand egy ilyen szitbuan. Vagyis itt x/clickitback/call lenne a játémon anélkül, hogy beraknám stoveba.
Flop donk nem tetszik de így már riveren call ,river kisebb bet jobb lenne,ilyen emelés után túl szűk lesz a visszaemelő range, de hal típusú játékos ellen nem szabad dobni mivel simán túlértékelheti a riverre javuló lapját illetve buta blöff is benne van.