zoltanh
2009. márc. 10. 22:02

NL50€ SH - na ez mi??

200 hand
17/15
Toltal AF: 6.5
3bet: 3
Flop fold cbet: 100

Seat 3: pokerzol99 (€65.20)
Seat 5: Kubiiik (€73.10)
Seat 1: XarsioN_ (€54.20)
Seat 4: -signo- (€82.70)
Seat 2: gölsi (€22.85)
Kubiiik posts the small blind of €0.25
XarsioN_ posts the big blind of €0.50
-signo- is the button
*** HOLE CARDS ***
Dealt to pokerzol99 [:Qh::Ac:]
gölsi folds
pokerzol99 raises €2.00
-signo- folds
Kubiiik folds
XarsioN_ calls €2.00
*** FLOP *** [:2d::6d: :7h:]
XarsioN_ checks
pokerzol99 bets €2.75
XarsioN_ calls €2.75
*** TURN *** [:Js:]
XarsioN_ checks
pokerzol99 bets €6.50
XarsioN_ calls €6.50
*** RIVER *** [:3h:]
XarsioN_ checks
pokerzol99 ??

Van értelme blöffölni itt is? turn kártyát egész jónak éreztem és úgy gondoltam, hogy itt kicsavarom a kezéből közepes párokat. Megadása egy kicsit meglepett és lemondtam már a potról. Azt hittem riveren rámtolja, de nem így tett.

Littlemage
Válasz zoltanh kommentjére
2009. márc. 10. 22:11

talán ez lehet az az eset, amikor erdemes lehet megnezni a wtsd-t, amit en nem nagyon szoktam sajna. s ha picike, akkor talán blöffölhetsz... de egyáltalán nem vagyok benn biztos, hogy megéri.

Ui.: ez melyik terem? B2B-ről ismerős az ellenfél, de lehet, hogy csak hasonlo neve van. ( lehet Xarison)

zoltanh
Válasz Littlemage kommentjére
2009. márc. 10. 22:15

talán ez lehet az az eset, amikor erdemes lehet megnezni a wtsd-t, amit en nem nagyon szoktam sajna. s ha picike, akkor talán blöffölhetsz... de egyáltalán nem vagyok benn biztos, hogy megéri.

Ui.: ez melyik terem? B2B-ről ismerős az ellenfél, de lehet, hogy csak hasonlo neve van. ( lehet Xarison)

Sajna én sem nagyon szoktam nézegetni. Ez boss! Csak PT3-ból van kimásolva a hand azért írja ki normálisan az €-s asztalt.

branermajszter
2009. márc. 10. 22:42

lehet 1 húzólap(szín,sor ami nem egészült ki)skandiknál divat ez a játék(suited connectorok,és hasonlók),habár nem tudom ez a playa milyen nemzetiségű,szóval lehet tolhatnál 1 value betet,hátha az van nála amit mondtam,és dob(de lehet akár valamilyenpár is csak érdekesen játssza meg)

zoltanh
Válasz branermajszter kommentjére
2009. márc. 10. 22:45

lehet 1 húzólap(szín,sor ami nem egészült ki)skandiknál divat ez a játék(suited connectorok,és hasonlók),habár nem tudom ez a playa milyen nemzetiségű,szóval lehet tolhatnál 1 value betet,hátha az van nála amit mondtam,és dob(de lehet akár valamilyenpár is csak érdekesen játssza meg)

5max-hoz elég nit a statja, hogy sc-vel jöjjön vakokról. Viszont ha így is van akkor akkor A magassal még jók vagyunk, akkor meg minek kiblöffölni?

zoltanh
2009. márc. 14. 13:26

Hát úgy voltam vele, hogy ami turn call neki az riveren is call kell, hogy legyen. FD-t egy ilyen reg szerintem nem így játsza.

*** RIVER *** [:3h:]
XarsioN_ checks
pokerzol99 checks
Total pot €21.65 | Rake €1.10
Board: [2d 6d 7h Js 3h]
pokerzol99 won (€0.00), mucks
XarsioN_ won (€21.65), showed :Tc::Td:]

Élő ügyfélszolgálat