NL50€ SH - na ez mi??
200 hand
17/15
Toltal AF: 6.5
3bet: 3
Flop fold cbet: 100
Seat 3: pokerzol99 (€65.20)
Seat 5: Kubiiik (€73.10)
Seat 1: XarsioN_ (€54.20)
Seat 4: -signo- (€82.70)
Seat 2: gölsi (€22.85)
Kubiiik posts the small blind of €0.25
XarsioN_ posts the big blind of €0.50
-signo- is the button
*** HOLE CARDS ***
Dealt to pokerzol99 [:Qh::Ac:]
gölsi folds
pokerzol99 raises €2.00
-signo- folds
Kubiiik folds
XarsioN_ calls €2.00
*** FLOP *** [:2d::6d: :7h:]
XarsioN_ checks
pokerzol99 bets €2.75
XarsioN_ calls €2.75
*** TURN *** [:Js:]
XarsioN_ checks
pokerzol99 bets €6.50
XarsioN_ calls €6.50
*** RIVER *** [:3h:]
XarsioN_ checks
pokerzol99 ??
Van értelme blöffölni itt is? turn kártyát egész jónak éreztem és úgy gondoltam, hogy itt kicsavarom a kezéből közepes párokat. Megadása egy kicsit meglepett és lemondtam már a potról. Azt hittem riveren rámtolja, de nem így tett.
talán ez lehet az az eset, amikor erdemes lehet megnezni a wtsd-t, amit en nem nagyon szoktam sajna. s ha picike, akkor talán blöffölhetsz... de egyáltalán nem vagyok benn biztos, hogy megéri.
Ui.: ez melyik terem? B2B-ről ismerős az ellenfél, de lehet, hogy csak hasonlo neve van. ( lehet Xarison)
talán ez lehet az az eset, amikor erdemes lehet megnezni a wtsd-t, amit en nem nagyon szoktam sajna. s ha picike, akkor talán blöffölhetsz... de egyáltalán nem vagyok benn biztos, hogy megéri.
Ui.: ez melyik terem? B2B-ről ismerős az ellenfél, de lehet, hogy csak hasonlo neve van. ( lehet Xarison)
lehet 1 húzólap(szín,sor ami nem egészült ki)skandiknál divat ez a játék(suited connectorok,és hasonlók),habár nem tudom ez a playa milyen nemzetiségű,szóval lehet tolhatnál 1 value betet,hátha az van nála amit mondtam,és dob(de lehet akár valamilyenpár is csak érdekesen játssza meg)
lehet 1 húzólap(szín,sor ami nem egészült ki)skandiknál divat ez a játék(suited connectorok,és hasonlók),habár nem tudom ez a playa milyen nemzetiségű,szóval lehet tolhatnál 1 value betet,hátha az van nála amit mondtam,és dob(de lehet akár valamilyenpár is csak érdekesen játssza meg)
Hát úgy voltam vele, hogy ami turn call neki az riveren is call kell, hogy legyen. FD-t egy ilyen reg szerintem nem így játsza.
*** RIVER *** [:3h:]
XarsioN_ checks
pokerzol99 checks
Total pot €21.65 | Rake €1.10
Board: [2d 6d 7h Js 3h]
pokerzol99 won (€0.00), mucks
XarsioN_ won (€21.65), showed :Tc::Td:]