lederman
2007. dec. 18. 17:53

NL50: a gyűlölt minraise

Ezt a helyzetet nagyon nagyon utálom. Mit kellett volna másképp? Se számaim, se readem az ellenfélről. Azonban az első gondolatom az opelimpelőkről, h gyengék.
Mi ilyenkor a játék? Vagy jó így?

Full Tilt Poker, $0.25/$0.50 NL Hold'em Cash Game, 6 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter

BTN: $34.75
Hero (SB): $96.25
BB: $50
UTG: $147.50
MP: $130.85
CO: $98.25

Pre-Flop: 9Image 9Image dealt to Hero (SB)
UTG calls $0.50, 3 folds, Hero raises to $2.30, BB folds, UTG calls $1.80

Flop: ($5.10) 5Image 8Image KImage (2 Players)
Hero bets $4, UTG raises to $8, Hero folds

Results: $13.10 Pot ($0.65 Rake)
UTG mucked and WON $12.45 (+$6.15 NET)

Slash
Válasz lederman kommentjére
2007. dec. 18. 19:41

Sztem jó, kár ebbe belemenni, elég bizonytalan a szitu

kanrich_
Válasz Slash kommentjére
2007. dec. 18. 22:56

egyetértrek slash-sel

Zoli
Válasz lederman kommentjére
2007. dec. 18. 23:04

Ezt én is nagyon utálom. Szerintem három választásunk van, és egyik sem jó.

1. Flop miniraise call. A turnön újabb gondban vagyunk. Ha emelünk lehet hogy csak örül neki, ha passzolunk emel akármije van, és egy újabb nehéz döntéssel állunk szemben.

2. Fold. Ez elég egyszerű és jó megoldásnak tűnik ismeretlen ellen, viszont ezzel később visszaélhet.

3. Re-raise pot körül, ha visszaemel fold. Ezt csak akkor csinálnám ha az ellent már többször láttam volna draw-al, second párral mini raiselni.

Azt hiszem itt nincs standard válasz, több ehhez a partihoz hasonló elemzést olvastam, és itt mindig eltérnek a vélemények. Szerintem fold, és várni egy jobb alkalomra.

Godmode
Válasz Zoli kommentjére
2007. dec. 19. 3:16

Szerintem a visszaemeles nem olyan rossz, mint amilyennek latszik, ha feltetelezzuk, hogy egy jo regularral allunk szemben, akkor akar meg egy KT-st is dobathatunk vele... Implied oddsunk nem tunik rossznak...
Egyebkent meg...
Aki full tilten jatszik, az vegye a faradtsagot, es lopjon handeket, hogy ne kovetkezhessen be megegyszer ez a szituacio! Ha megismered ellenfeleidet, az fel siker...
By the way, ismeri valaki "0Rock0" nevu magyar jatekost FTP-n?

Élő ügyfélszolgálat