NL50 - A10, turnre 2 pár
LuisGamble elég feszesen játszott, nem tűnt rossz játékosnak.
Table 'Cake_ Pebble Beach 11582' 6-max Seat #10 is the button
Seat 1: kingpin9 ($23.70 in chips)
Seat 2: SoSimple21 ($22.95 in chips)
Seat 3: thebanker ($42.65 in chips)
Seat 8: ÉN ($49.00 in chips)
Seat 9: dogtag ($20.00 in chips)
Seat 10: LuisGamble ($44.00 in chips)
kingpin9: posts small blind $0.25
SoSimple21: posts big blind $0.50
dogtag: posts big blind $0.50
*** HOLE CARDS ***
Dealt to ÉN [:Ad: :Ts:]
thebanker: calls $0.50
ÉN: raises $2.25 to $2.75
dogtag: calls $2.25
LuisGamble: calls $2.75
kingpin9: folds
SoSimple21: folds
thebanker: calls $2.25
*** FLOP *** [:Jh: :Ah: :4c:] pot:$11.75
thebanker: checks
ÉN: bets $8.00
dogtag: folds
LuisGamble: calls $8.00
thebanker: folds
*** TURN *** [:Jh: :Ah: :4c:] [:Ts:] pot:$27.75
Vajon mivel tarthatta?
Annál normálisabbnak tűnt, hogy flushdrawal tartson, viszont set-el vagy AJ-vel gondolom visszaemelt volna ezen a flopon.
Emeljünk a turn-ön is?
Szerintem tedd magad pot commitedde... Ha lukas sorra huzott es a T-el jott neki, akkor megsem olyan jo jatekos (es roh**jon is meg ;))
Az ellenről van 30 handem 19/9 indul. A KQ-t kizárnám szerintem annál jobban játszik. AK-val visszaemelt volna preflop, talán AQ-val is. Szerintem jelen pillanatban csak flush draw ellen vezetsz, Ax -el egyáltalán nem játszana, a szetre meg pont ráillik az eddigi játéka.
A pot 27 usd, előtted 38, az ellenfélnél 34. Ha belehívsz és adja pot commited vagy, és a riveren fizetni kell. Ha belehívsz és emel nem egyszerű eldobni. Ha passzolsz v.szeg emelni fog és semmivel nem vagy előrébb. Lehet még check/fold, de AT két párral ehhez egy jógi önuralma kell. Nagyon nehéz döntés.
Ha fold preflop akkor nem kell ilyen nehéz döntést hozni.:)
Hello!!!
Nem sértésnek mondom de ez a megjátszás egyszerűen borzalmas volt. Utg +1 ből hogy lehet emelni a10offsuittal? Maximum csak kall vagy valamifél minraise de nem 5 és fél nagyvakot emelni. ÉN azért a flopnál igen elgondolkoztam volna azzal az emeléssel ... jó hogy top pairod van de a kicker nagyon gyatra + 2en is megadták ezt az igen nagy emelést szóval egy egy játékos-nál lehet ak is meg aj is vagy még ott van a másik vég mivel ez cake megadhatták akár ky suittal... ezek minde vernek én a flopon nem tudok olyan hand-et találni amit megvernél. A turnön én már check foldra játszanék vagy esetleg blocking bet... Itt már csak a színhúzót vered... Szerintem ez a party a legelején volt elrontva. Ráadásul még nem is vagy pot commited szóval nyugodtan dobhatod.
Utg +1 ből hogy lehet emelni a10offsuittal? Maximum csak kall vagy valamifél minraise de nem 5 és fél nagyvakot emelni. ÉN azért a flopnál igen elgondolkoztam volna azzal az emeléssel
Hello!!!
Nem sértésnek mondom de ez a megjátszás egyszerűen borzalmas volt. Utg +1 ből hogy lehet emelni a10offsuittal? Maximum csak kall vagy valamifél minraise de nem 5 és fél nagyvakot emelni. ÉN azért a flopnál igen elgondolkoztam volna azzal az emeléssel ... jó hogy top pairod van de a kicker nagyon gyatra + 2en is megadták ezt az igen nagy emelést szóval egy egy játékos-nál lehet ak is meg aj is vagy még ott van a másik vég mivel ez cake megadhatták akár ky suittal... ezek minde vernek én a flopon nem tudok olyan hand-et találni amit megvernél. A turnön én már check foldra játszanék vagy esetleg blocking bet... Itt már csak a színhúzót vered... Szerintem ez a party a legelején volt elrontva. Ráadásul még nem is vagy pot commited szóval nyugodtan dobhatod.
Ha már játszol ezzel a lappal, akkor szerintem is jó a preflop emelés mértéke, és a flop c-bet is. A folytatásban továbbra is bizonytalan vagyok.