Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
chivasr911
Válasz BelaKecske kommentjére
2013. máj. 12. 3:01

:) talán elmegy de akkor én meg idéznék az aláírásodból: "jó lapokkal emelnék, rosszakat eldobnám"
a6o rossz lap:)

hehe ez jó;)

egyébként nálam sima izo, flop meg elég határeset ilyen passzív ellen, az említett dinamika miatt nem dobnám

thomyca
Válasz nptrk kommentjére
2013. máj. 12. 11:47

Pre nem dobnám mindig, de nem is izolálnék 100%-ban. 18 flop aggr% jó, mert passzívnak tűnik, viszont az, hogy elég sokszor végigviszi riverig (43 wtsd) + OOP --> nem túl jó az A6-nak.

Floppon nálam dobás. Ha kisebb lenne az ellenfél sztekje, akkor esetleg játszhat így dühből (fck. u ****** kiblöfföllek), de 88 BB-vel jóval ritkábban fog. Mivel elég passzív floppon, ezért húzókkal is inkább megad, tehát a visszaemelésnél kevésszer lesz nála.

titcar
2013. máj. 13. 0:55

:) talán elmegy de akkor én meg idéznék az aláírásodból: "jó lapokkal emelnék, rosszakat eldobnám"
a6o rossz lap:)

ha ugyanez a playa bb-n ül, körfold hozzánk akkor is eldobod? :)

BelaKecske
Válasz nptrk kommentjére
2013. máj. 13. 6:56

nem de kicsi tmas szitu, nincsen nagyvak és az ellenfél még nem limpelt be, elég 3xelni, stb:)

Suncitizen
2013. máj. 13. 9:29

Mi lenne, ha A7o-ATo lenne nálunk? Akkor sem lenne izo? flop b/f ilyen szituban???

thomyca
Válasz Suncitizen kommentjére
2013. máj. 13. 18:00

Mi lenne, ha A7o-ATo lenne nálunk? Akkor sem lenne izo? flop b/f ilyen szituban???

AT-vel 100% izolálnék. Floppon viszont, mivel passzív az ellen nem őrül meg rosszabb lappal, mint AT szerintem. Tehát floppon AT-t is dobnék.

AtitoMoreno
Válasz nptrk kommentjére
2013. máj. 13. 18:07

Sima fold és várj egy jobb spotra.

Tir-X
Válasz thomyca kommentjére
2013. máj. 13. 19:03

AT-vel 100% izolálnék. Floppon viszont, mivel passzív az ellen nem őrül meg rosszabb lappal, mint AT szerintem. Tehát floppon AT-t is dobnék.

+1
AT a flopon itt ugyanolyan kb., mint a jelenlegi lapunk. Legtöbb fishnél ez a line TPTK, talán TPGK, és 2 pár +, monsterdraw. Amíg nincs readünk arról, hogy agróbb fajta, addig A6 és AT sztem ugyanúgy fold a flopon.

Romsy
Válasz nptrk kommentjére
2013. jún. 22. 23:18

if you call its gonna be all over baby

vadallat
Válasz Gabiru kommentjére
2013. jún. 23. 11:54

pre fold A6o SB-ben elég gyengén szerepel, flopon meg instafold ilyen játékos ellen

Élő ügyfélszolgálat