:) talán elmegy de akkor én meg idéznék az aláírásodból: "jó lapokkal emelnék, rosszakat eldobnám"
a6o rossz lap:)
Pre nem dobnám mindig, de nem is izolálnék 100%-ban. 18 flop aggr% jó, mert passzívnak tűnik, viszont az, hogy elég sokszor végigviszi riverig (43 wtsd) + OOP --> nem túl jó az A6-nak.
Floppon nálam dobás. Ha kisebb lenne az ellenfél sztekje, akkor esetleg játszhat így dühből (fck. u ****** kiblöfföllek), de 88 BB-vel jóval ritkábban fog. Mivel elég passzív floppon, ezért húzókkal is inkább megad, tehát a visszaemelésnél kevésszer lesz nála.
:) talán elmegy de akkor én meg idéznék az aláírásodból: "jó lapokkal emelnék, rosszakat eldobnám"
a6o rossz lap:)
nem de kicsi tmas szitu, nincsen nagyvak és az ellenfél még nem limpelt be, elég 3xelni, stb:)
Mi lenne, ha A7o-ATo lenne nálunk? Akkor sem lenne izo? flop b/f ilyen szituban???
Mi lenne, ha A7o-ATo lenne nálunk? Akkor sem lenne izo? flop b/f ilyen szituban???
Sima fold és várj egy jobb spotra.
AT-vel 100% izolálnék. Floppon viszont, mivel passzív az ellen nem őrül meg rosszabb lappal, mint AT szerintem. Tehát floppon AT-t is dobnék.
if you call its gonna be all over baby
pre fold A6o SB-ben elég gyengén szerepel, flopon meg instafold ilyen játékos ellen