Nekem tetszik, amit R1per2 kifejtett, egyetértek a gondolatokkal.
tetszik R1per2 gondolata DE ! én ismeretlen ellen nem mennék bele hiába fog blöffölni rengetegszer.
de am meg akkorát 3 betelnék flopon h turn AI tudjak lenni . vagy kalolok és any nem flosson csek r ai .
de nem fogom meg csinálni egyiket sem 32 hand ellen butaság sztem .
mezőnyfüggő, de simán jó a call érzésem szerint, turnön mindig nehéz döntés lesz ha betel, de sok bluffot fel fog adni(persze így is elég jó eq-ja lesz sajnos), lehet persze foldolni, de manapság annyi a random cbet raise, hogy BvB tptk nem dobnék általában, nem fd-s turnön legtöbbször belefér egy call, de még a flop call, any turn fold is jobban tetszik a flop foldnál
a flop raise ahogy R1per2 írta tetszik, főleg így ismeretlenül, bár nem tudom milyen arányban borítja ránk drawk-kal, ha sokszor akkor nemjó
sztem is call aztán blanken ch/r allin
sztem is call aztán blanken ch/r allin
hát azért sztem van bőven de mivel ismeretlen a csávó akármivel rádemelhet bluffből de én a helyébe akkor biztos h kissebbet emelnék viszont akár így is nézhet ki a range:
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]MP2[/TD]
[TD="align: right"] 58.54%[/TD]
[TD="align: right"] 56.73%[/TD]
[TD="align: right"] 1.80%[/TD]
[TD="width: 100%"]Ac7c[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: w"]MP3[/TD]
[TD="class: w, align: right"] 41.46%[/TD]
[TD="class: w, align: right"] 39.66%[/TD]
[TD="class: w, align: right"] 1.80%[/TD]
[TD="class: w, width: 100%"]TT-99, 77, 33-22, KhQh, AhJh, KhJh, QhJh, AhTh, KhTh, QhTh, JhTh, Ah9h, Kh9h, Qh9h, Jh9h, Th9h, Ah8h, Kh8h, Qh8h, Jh8h, Th8h, 9h8h, Ah7h, Kh7h, Qh7h, 9h7h, 8h7h, Ah6h, Kh6h, 8h6h, 7h6h, Ah5h, Kh5h, 7h5h, 6h5h, Ah4h, Ah3h, Ah2h, A7o, A5o-A4o, T9o, 98o, 65o, 54o
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
7hxh ne számold, mert az nem lehet nálad. Ezek közül miket dobnál egy ilyen flop 3betre, mivel callolnál és mivel pusholnál? Összes ászos, királyos fd, 65h, QJh? Alatta fold? 99-TT?
Valami ilyesmi flop 3bet/call rangem lenne JJ+,77,33-22,AhKh,AhQh,AhJh,AhTh,Ah5h,Ah4h,Ah3h(Ahx9-6h,KhQh,KhJh).
7x, 2x, 3x-ekkel bluff 3betelnék itt, meg esetleg gyengébb fd-vel, ha nagyon magas raise cbet ellen megyek, de akkor meg inkább nem cbetelnék velük floppon.
Szerintem mindenféle info nélkül mindkét játék overplay.
Szerintem mindenféle info nélkül mindkét játék overplay.
Szerintem meg pókerban top pár top kikkerrel nem szégyen meghalni. Én tőt tolnék.