Nl50 AA 3bet pot btn vs bb
No-Limit Hold'em, $0.50 BB (5 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com
UTG ($50.75)
MP ($14.50)
Hero (Button) ($57.15)
SB ($30.85)
BB ($106.90)
Preflop: Hero is Button with A, A
2 folds, Hero bets $1.50, 1 fold, BB raises $4.25, Hero calls $3.25
Flop: ($9.75) J, 7, 4 (2 players)
BB checks, Hero bets $5.75, BB calls $5.75
Turn: ($21.25) 9 (2 players)
BB checks, Hero bets $13, BB calls $13
River: ($47.25) J (2 players)
BB bets $47.25,
ellen: 23/19/10.1 3bet CB 40% CH/R 3/0 Aggr F/T/R 2/1/2
500 hand alatt, kapcsolodó note-m nem volt
Magas 3bet értéke miatt megadtam pre.
Riveren mit tennétek?
Én ilyen QJ, TJ , KJ vagy esetleg AJ lapokra tenném.
Azért bizonytalanodtam el, mert ezekkel a lapokkal az ő szemszögéből semmi értelme a betnek, mitől vár megadást? Ugyanakkor elég furcsa lenne ha így blöffölne. Drawkkal akcióba keveredett volna hamarabb gondolom.
Kösz a válaszokat
call
3 potban nem dobok AAt föleg h slowoztam
ha ver cooler szvsz
akármi is ez, nagyon hülye az ember. eléggé fullnak tűnik, ami ki akar fizettetni egy Jx-t.
igaz, hogy nem sok mindent reppel, viszont szerintem ez sosem blöff. én eldobnám.
nálam fold, várhat herocallt overektől, ami elég sokszor lesz nálad, slowplayelhetett fullt, J lehet nála sokféle a potcontroll miatt, ráadásul egy fullal ez teljesen jó játék, mert J-t már nem fogsz dobni, de herocallozhatsz, és blöffölni ritkán fogsz riveren, így az ő részéről a ch/rr nek nincs sok értelme, ez függ persze a Te stadottól is.
Drawkkal szerintem kevesen játszanak ch/callra, főleg az ilyen agróbb playák, ezért az egyféle blöfflap ami lehet nála az egy potkontrollozott közepes pp, amivel riveren megpróbálja eldobatni az overeket. én akkor mernék itt callozni, ha jó játékosnak tartod, és tőled magas 3bet/foldot látott, kevés a WTSD-d, és közepesen agro vagy.
nálam fold, várhat herocallt overektől, ami elég sokszor lesz nálad, slowplayelhetett fullt, J lehet nála sokféle a potcontroll miatt, ráadásul egy fullal ez teljesen jó játék, mert J-t már nem fogsz dobni, de herocallozhatsz, és blöffölni ritkán fogsz riveren, így az ő részéről a ch/rr nek nincs sok értelme, ez függ persze a Te stadottól is.
J-t mindenhogyan lestackel ha fullja van, viszont egy ilyen move-val, sok olyan lapot dobat, amivel betelne hero value-ért szerintem és néha nagyritkán hero 3utcát blöfföl itt. (elenyésző %-ban, de akkor is)
kb sosem blöff ez, mint ahogy te is mondod. nekem nem tetszik a részéről, ha valuért csinálja.
az egész attól függ, hogy heronak milyen statjai vannak, ha hero átlag passzívabb nl50 reg akkor kb sosem blöfföl itt, és az összes SD lapját checkeli szvsz,így már nem rossz a az allin, valami aggrobb, blöffölős, thin vbetelős arc ellen meg jobb a ch/r. meg persze az is fontos, hogy hero mennyire hajlamos a herocallokra.
Egyébként kiváncsi lennék, hogy hero vbetelt-e volna itt riveren, ha enemy checkel.
--
itt fullja sztem maximum 99-cel lehet. A puszta J-kel meg hülyeség a részéről ai-n menni.
ha checkelt volna valószínű behind checkelek, mert nehezen tudnám elképzelni, hogy 3 utcát ch/callozik egy AA-nál gyengébb lappal.
és foldoltam, mert viszonylag gyorsan cselekedett. Ha vmit blöffbe akar fordítani azt biztos átgondolta volna.
50-en ez egyértelmű J.
A puszta J-kel meg hülyeség a részéről ai-n menni.
ha checkelt volna valószínű behind checkelek,