NL50 AA drawy heavy flop
EverestPoker Game #3743121850: Table Berlin-2 - $.25/$.50 - No Limit Hold'em - 20:30:50 - 2008/09/28
Seat 1: VLISS95 ($50.00)
Seat 2: CLRazor ($7.75)
Seat 3: pigdaddy ($97.66)
Seat 4: Jeanlaule ($48.70)
Seat 5: Viktor06 ($49.70)
Seat 6: laorent ($60.75)
Seat 7: Sash76 ($29.83)
Seat 8: herrdreibier ($66.30)
Seat 9: SedvorY28 ($53.95)
Seat 10: Teseo ($4.45)
Sash76 posts the small blind of $0.25
herrdreibier posts the big blind of $0.50
The button is in seat #6
*** HOLE CARDS ***
Dealt to pigdaddy [Ac Ad]
SedvorY28 folds
Teseo folds
CLRazor folds
pigdaddy raises to $1.75
Jeanlaule folds
Viktor06 folds
laorent calls $1.75
Sash76 folds
herrdreibier calls $1.25
*** FLOP *** [7d 8c 10d]
herrdreibier bets $2.00
pigdaddy raises to $6.00
laorent calls $6.00
herrdreibier raises to $12.00
pigdaddy ??
ismeretlen ellenek
itt gondolom sima rr. de akkor már commitid vok nem? vagy itt mindenképpen tolni kell? sima ügy?
szal mi a köv lépés?
A te eredeti reraised nagyon gyenge volt ennyi ellenfél ellen, nem is igazán értem mi volt a koncepció. Egy 12 dolláros potba kell megadni négy dollárt neki,ez egy kettes magassal is jó üzlet.
herrdreibier másodszor minraisel, ezt nagyon nem értem, ez maximum egy 9d-Jd vel lehet nem totál elmebaj. Neked pocsék a relatív pozíciód, pocsék az abszulút pozíciód, ott ülsz egy fölépárral, ha vernek jó esetben van 2, rossz esetben 0.2 outod. Hagyd a fenébe, ha olyan eggyorrúak az ellenfelek mint az eddigiekből kitűnik, lesz jobb alkalom stackelni.
Én itt vagy sokat nyerek, vagy tönkremegyek. Passz. Fold, vagy ollé :))))
illese, sztem jó volt az emelés, hisz ő emelt elsőnek, standard 3.5x.
De lehet én nézem el, akkor bocsi.
Én itt vagy sokat nyerek, vagy tönkremegyek. Passz. Fold, vagy ollé :))))
illese, sztem jó volt az emelés, hisz ő emelt elsőnek, standard 3.5x.
De lehet én nézem el, akkor bocsi.
ja... ott én is kb. 10-12-ig.. a továbbiakban általában én is tulaggrozom ezeket, Aztan vagy stackelem ilyen AT, vagy hasonlot, vagy kifizetek valami jobbat, vagy lejavulnak.
Itt tényleg az szól az ollé ellen, hogy ha plusz evs is, akkor is csak éppen hogy, (most nincs idegem végigszámolni a feltételes valószínűségekkel), viszont felesleges varianciát visz a bankrolodba, és még titre is tehet. Eddig ráköltöttél 7BB-t, az még van még 50.
Ha Ivey, Farha meg Gus Hansen ül az asztalnál, akkor ez egy fair bet, de szerintem az Everesten jobb helyet is találsz a pénzednek.
Ismertelen ellenfél ellen dobom ilyenkor, 10-ből 7 szer megszívom ilyenkor overpárral, tehát egyiknél ott a T7! :D:D:D