Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL50, AA, riverben van érték?!

Romsy
Válasz jak1 kommentjére
2013. jún. 17. 10:32

egyébként nem olyan elborult hülye kérdés ez, mint amilyennek elsőre tűnik, mert az ellenfél nem nagyon lesz erősebb 99-nél, de gyengébb se és nekünk igen kevés bluff kombinációnk van. 57s, vagy busted Ah bdfd.

BelaKecske
Válasz jak1 kommentjére
2013. jún. 17. 10:44

Igazából a logikus Ax-fdket beleszámolva sem lesz jó itt neki megadni egy 99el, több Amagast v bd fd-t kéne ahhoz lőnünk sztem mint amennyit fogunk, de hát mivel ugye ritkán lesz erősebb 99-TT szerű lapoknál, szerintem betelni kell aztán reménykedni, hogy hibázik.

L.T.
Válasz Romsy kommentjére
2013. jún. 17. 11:09

$25$

Ezzel a bettel akkor be is pakoljuk egy raise esetén gondolom.

jak1
Válasz jak1 kommentjére
2013. jún. 17. 12:17

Egyértelműen kizárnám a bet/fold-ot, ilyen pot méretnél. Akkor inkább xback.

zoltanh
Válasz jak1 kommentjére
2013. jún. 17. 12:22

Aki betfoldona annak szólok, hogy 114$-os potra dobunk úgy, hogy ~15$-t kell callolni.
Tudom, hogy szinte mindig rosszabbak leszünk, de ennyiért akkor sem lehet dobni egy ismeretlen ellen.

Watera
Válasz jak1 kommentjére
2013. jún. 17. 12:42

bet/call is beleférhet, a rangébe főleg közepes pp-k lehetnek (vagy magasabb semmi nagyon ritkán), de a bet/fold is érthető, size pedig mondjuk 20

vadallat
Válasz jak1 kommentjére
2013. jún. 17. 13:19

jóhogy van benne érték, szerintem egy laza 28$-t simán megadna, mert a 4-es nem rontotta a helyzetét(hiszen végigcallolt eddig egy pározódott sorhúzós boardon, ami mindig jó lap lesz). cooler lappal meg fogja adni. ja, és UTGből nagyobbat emelnék pre. a bet/fold pont ilyen szitukban nem játszik, mint ez most. :)

csicsi
Válasz jak1 kommentjére
2013. jún. 17. 13:29

Nem vetem meg a chbacket. Ha jo playa turnon szorja a pocketeket, eleg eros mar a cbet is toled 4way. Nem sok info kene pedig rola, nem lattal tole semmit? hany asztalon ult bent vmi?

jak1
Válasz csicsi kommentjére
2013. jún. 17. 13:31

Nem vetem meg a chbacket. Ha jo playa turnon szorja a pocketeket, eleg eros mar a cbet is toled 4way. Nem sok info kene pedig rola, nem lattal tole semmit? hany asztalon ult bent vmi?

14 leosztás volt összesen róla és le volt tiltva a keresésről.

vadallat
Válasz jak1 kommentjére
2013. jún. 17. 13:35

gyerekek nemááár!!! full-t akartok betfoldolni??? DAFUQ! :D :D olyan ritkán lesz quads nála hogy ez sima süvítős vbet!

"bet/fold is érthető" .... na akkor egy példa: én is értem miért megy át valaki a piroson a belvárosban, de attól még nem adok neki igazat :D probléme?

Élő ügyfélszolgálat